Patrik145 - Americka Lucinka - Škoda Favorit 135 (1992)
Ahojte, tak som sa dokopal aj ja trosku k tomu napisat o auticku nieco
.
Auticko mam kratko (23.03.2010). 8.3 som spravil konecne po 3/4 roku vodicsky preukaz. Dovod takej dlhej doby robenia vodicaku? Neschopnost autoskoly... Nebudem ju menovat. Ja som 3. majitelom mojho auta. Toto auto je asi osudom pre mna
. Oco ho nasiel v sobotu na nete, v nedelu sme si ho boli prezriet a v utorok sme boli pre auto
. Hned ako som to auto videl, som sa do neho doslova zamiloval. Aj ked som si nebol totozny s fialovou farbou, akosi, toto mi vobec nevadilo. A preco prave lucinka? Neviem, bolo to prve meno, ake ma napadlo ked som to auto videl
. Auto je po majitelovy ktory na nom jazdil pravdepodobne do kostola kazdu nedelu a v zime chodil na bicykli. Auto je bez korozie (aj ked sa mi uz podarilo par miest najst, ale nieje zatial priestor aby som to spravil. Hadam to vydrzi este...) no uz bolo trosku burane. Zistil som ze mal zlomeny nosnik, no je to velmi kvalitne spravene, takze sa o to nebojim
. Auto vyslo z linky presne o rok a dva dni neskor ako som sa ja narodil a EC mam take iste ako na aute, ktore nam odcudzili pred niekolkymi rokmi akurat mam ine koncove cisla
. Niektory ludia hovoria, ze to auto proste cakalo len na mna
. Zacinam tomu verit. Auto je aj vo velmi dobrom technickom stave. proste kupa bez dalsej investicie
. Ale, ved ten pocit poznate... auto je vecna investicia
. Auto pred kupou malo najazdenych necelych 49 000km, za ten mesiac som s nim stihol nabehat 2000km a bez akychkolvek zavad
. Planujem aj nejake upravy postupne, len uvidim ako na tom budem s casom a financiami. Auto malo povodne autoradio, ktore bohuzial nefungovalo... Od mojej profesorky zo skoly som dostal autoradio za cokoladu, no nezober to
. Je to starsi PIONEER este na kazety. Ale hrat - hra
. Kupil som si kazetu aby som si mohol prehravat hudbu z iPodu v aute a funguje to bombovo
. Nepatrim medzi tych, ktory by uznavali plasty, nalepky... aj ked si auto mozno necham polepit ale kvalitnou nalepkou mojho auto-moto fotoportalu. Urcite sa budem snazit zucastnovat sa vacsiny zrazov
. Mnoho krat sa chodim vozit s priatelmi americkych vozidiel alebo aj s ludmi z MUSTANG CLUBU SLOVAKIA
Planovane upravy:
[] Prirobit do bocnych blinkrov obrysovky (tak ako to mali americke auta)
[] Prerobit hmlovky v prednej maske na dialkove a hmlovky dat do naraznika
[50%] 3. brzdove svetlo
[50%] Zadne svetla zo SILVER LINE
[90%] Vymenit v interieri ziarovky za LED diody
To je asi zatial vsetko co ma napada
...