|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Radic
|
no a jaké sou pravidla?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.2.09, 00:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Radic píše: no a jaké sou pravidla? pisni mi PM s tvym ICQ, ti to za dlouheho zimniho vecera vysvetlim
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
24.2.09, 07:51 |
|
|
Ondras83
|
Radic píše: no a jaké sou pravidla?
žádný....áááu, co blbneš ty vole....řikalste žádný pravidla
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.2.09, 08:35 |
|
|
Radic
|
tak hele...vim co je cílem...stejný čas...a napadlo mě jedno které je tu zmíněné...stejná trasa to je všechno?
a icq mám v profilu tady dole ↓
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.2.09, 12:48 |
|
|
Lukas
|
jeste ted me napadla jedna soutez kterou jsem videl na truckerskem srazu a to couvani na presnost s navesem... takze v nasich podminkach s vozikem a ne navesem... jen je problem ze ne kazdy ma na aute tazne a uz vidim blazna co si pusti do auta 30blaznu
Coupé club TW
|
26.2.09, 10:38 |
|
|
Ondras83
|
Lukas píše: jeste ted me napadla jedna soutez kterou jsem videl na truckerskem srazu a to couvani na presnost s navesem... takze v nasich podminkach s vozikem a ne navesem... jen je problem ze ne kazdy ma na aute tazne a uz vidim blazna co si pusti do auta 30blaznu
já závěs nemám, sporťáci z klubu ostrých motorů TW nemaj ...no a parkovat s cizim autem taky nehodlám...ale parkovat jen s autem, někam na určitý místo, by nemuselo bejt špatný
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.2.09, 11:28 |
|
|
Lukas
|
Ondras83 píše: Lukas píše: jeste ted me napadla jedna soutez kterou jsem videl na truckerskem srazu a to couvani na presnost s navesem... takze v nasich podminkach s vozikem a ne navesem... jen je problem ze ne kazdy ma na aute tazne a uz vidim blazna co si pusti do auta 30blaznu já závěs nemám, sporťáci z klubu ostrých motorů TW nemaj ...no a parkovat s cizim autem taky nehodlám...ale parkovat jen s autem, někam na určitý místo, by nemuselo bejt špatný
a nebo tak no... to sem zas na couvani videl jeden takovy ukol na presnost byly postavene 2 tycky za sebou... tak asi 5cm od sebe a ukolem bylo tu prvni tycku shodit a druhou ne.
Coupé club TW
|
26.2.09, 11:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|