Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
teraz opominaje ostatne veci:
definitvne by som uzvarel miesto konania a datum a vycapil to ako novy topic
tak to dorazme
z hlasovanie vyplyva ze ti kotrym to nie je jedno upredostnuju Sykovec Vlachovice
s poctom dni to nie je take jednoznacne ale 20 ludi by ostalo 2 noci, to je myslim dostatok, kto chce prijde na jeden den, a hotovo, opat budem asi nuteny potvrdzovat rezervacie cez PM aby sme mali prehlad o realnom pocte ludi (kapacita 30 stanov, 40 aut)
datum bol 8 až 10. 8. (tj. srpen, august ) piatok, sobota, nedela
opravte ma ak sa mylim
edit:
foto kempu (copyright - Viky:) ) To fotil Viky, ne já . Šemik
mapa:
http://www.zlatestranky.cz/zs/d/autokem ... esultPos=8
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
Naposledy upravil deekay dne 10.6.08, 23:50, celkově upraveno 5
|
21.5.08, 12:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
bany.xf.cz
|
deekay píše: teraz opominaje ostatne veci: definitvne by som uzvarel miesto konania a datum a vycapil to ako novy topic tak to dorazme z hlasovanie vyplyva ze ti kotrym to nie je jedno upredostnuju Sykovec Vlachovices poctom dni to nie je take jednoznacne ale 20 ludi by ostalo 2 noci, to je myslim dostatok, kto chce prijde na jeden den, a hotovo, opat budem asi nuteny potvrdzovat rezervacie cez PM aby sme mali prehlad o realnom pocte ludi datum bol tusim 8 až 10. 8. (tj. august, po cesky mesiace neovladam ) opravte ma ak sa mylim
August = Srpen
Jinak, všechno mi vyhovuje. Místo i datum. Čas si udělám, na místo dojedu. Teď už jenom nepropadnout ve škole a můžu jet.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
21.5.08, 13:03 |
|
|
sporcl
|
Bukaj píše: To je jedna z věcí, co mi vadí, když někoho vyšoupneme z kolektivu a on o tom ani neví Ten Šporclův slovník byl sice poněkud nestandardní , ale myslím, že chování nás všech členů TW bylo horší... Auto měl taky velmi podivné, ale na srazu jsem na něm alespoň Deekayovi vysvětlil rozdíly mezi vlečkou a kyvkou (tím DK si nejsem zcela jist). Takovéto xenofobní jednání kolektivu k jedinci si nikdo nezaslouží - vzpomeňte na Sadru, jakej to byl trotl na počátku TW fóra a dneska by to bez něj nebylo ono Takže tímto se veřejně omlouvám Šporclovi, že jsem doposud mlčel. Na TW srazu mi nevadil a snad stačilo upozornit na kulturu projevu a stav auta, on by to pochopil, neni malej (a blbej taky ne). Bukaj
diky ze se me nekdo zastal ale ja to hodil davno za hlavu.na sraz stejne nemuzu jet protoze se zenim.na aute uz slona nemam.ted je svetle zelena s bilimi doplnky,elektronova kola pneu 185/60/13,novy sportovni volant.a jeste se chystam na zadek jestli to zvladnu abych srovnal kola.
|
21.5.08, 18:01 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak at se prace na aute dari,hlavne rprostudovat co k cemu slouzi.. a ke svatbe blahopreju
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.5.08, 18:16 |
|
|
sporcl
|
Kachnis píše: tak at se prace na aute dari,hlavne rprostudovat co k cemu slouzi.. a ke svatbe blahopreju
diky za blahoprani.a tobe se omlouvam jen me stve ze sem se to dozvedel az skoro po roce.jen jeste nevim jak tam ty fotky auta dat musim to nejak zkusit.
|
21.5.08, 18:27 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Tak pro mě je datum vyhovjící, no snad mi do toho nic nevleze...
P.S.:jestli se tam ožeru tak jak na posledním motosraze...tak tímto oznamuju že je to můj poslední jakýkoliv sraz a vydávám se na asketiskou cestu poustevníka
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
22.5.08, 20:35 |
|
|
bany.xf.cz
|
ondra120 píše: na asketiskou cestu
Já teda nevim co to je, ale to musí bejt něco strašnýho.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
22.5.08, 22:02 |
|
|
Ondras83
|
jé.... :D:D:D....tak co, jestli se nechceš rvát, tak to je v cajku....hlavně abys pak nešel předvádět umění za volantem
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.5.08, 22:10 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: jé.... :D:D:D....tak co, jestli se nechceš rvát, tak to je v cajku....hlavně abys pak nešel předvádět umění za volantem
mno tak ani jedna z těch dvou věcí u mě každopádně nehrozí...
Jo ale nějaký přístroj na měření raního zbytkáče by se vzít měl.....přeci jenom...sichr je sichr...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
23.5.08, 07:44 |
|
|
michalkatka
|
uvidíme čo bude, stejne pôjdeme až poobede, takže bude čas to vyšportovať....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
23.5.08, 08:25 |
|
|
Martin
|
ondra120 píše: Tak pro mě je datum vyhovjící, no snad mi do toho nic nevleze... P.S.:jestli se tam ožeru tak jak na posledním motosraze...tak tímto oznamuju že je to můj poslední jakýkoliv sraz a vydávám se na asketiskou cestu poustevníka
Se můžeš přidat do našeho koutku abstinentů.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.5.08, 09:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Martin píše: Se můžeš přidat do našeho koutku abstinentů.
nenavádzajte ho na zlé chodníčky
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
23.5.08, 11:58 |
|
|
Kaliban123
|
Já si pokaždé větší akci či srazu říkám už nebudu chlastat a hle stejně zase chlastám až je mi blbě
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
23.5.08, 12:02 |
|
|
Martin
|
deekay píše: Martin píše: Se můžeš přidat do našeho koutku abstinentů. nenavádzajte ho na zlé chodníčky
Už mlčím
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.5.08, 14:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Martin píše: Už mlčím
Ty taky nechlastas? No aspon ze tak
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.5.08, 15:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|