Informácie o 2.TW zraze 2008, Sykovec Vlachovice
Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: No co, pár km dáš ne
v kilometrech problém neni ale nechce se mi ject samotnýmu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.8.08, 19:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Šemik píše: No co, pár km dáš ne v kilometrech problém neni ale nechce se mi ject samotnýmu
taky jedu sám ...ale cestou se potkáme s banym (dofoufám) takže tam sám snad nebudu
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.8.08, 19:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: Šemik píše: No co, pár km dáš ne v kilometrech problém neni ale nechce se mi ject samotnýmu taky jedu sám ...ale cestou se potkáme s banym (dofoufám) takže tam sám snad nebudu
nj ale ty furt jedeš autem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.8.08, 19:41 |
|
|
Martin
|
Já se teda pokusím nachystat spanilku + místo na focení.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
1.8.08, 20:59 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Martin píše: Já se teda pokusím nachystat spanilku + místo na focení.
to by bolo skvele, este by som ta poprosil, ak mas trochu sajnu o okoli toho kempu, naplanovat cesta na spanilu jazdzu, potom mi to posli a ja to dam vytlacit a rozdam ako minuly rok
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
1.8.08, 21:02 |
|
|
Martin
|
Jestli ti to nevadi, tak bych to vytisknul já, protože jsem koukal, že je tam nějaká uzavírka, tak bych to ještě pro jistotu ve čtvrtek projel a hned nachystal.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
1.8.08, 21:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Martin píše: Jestli ti to nevadi, tak bych to vytisknul já, protože jsem koukal, že je tam nějaká uzavírka, tak bych to ještě pro jistotu ve čtvrtek projel a hned nachystal.
samozrejme ze nevadi, len som ta chcel odbremenit aspon od tlacenia
ale mi to posli predtym ako to vytlacis, ok?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
1.8.08, 21:30 |
|
|
bany.xf.cz
|
Prej příjezd v dopoledních hodinách No mám dost...
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
1.8.08, 23:10 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
bany.xf.cz píše: :lol: Prej příjezd v dopoledních hodinách No mám dost...
nemusis, len vis, napisem 16:00 a polka tam uz bude skor a tretina neskor, takze to je jedno, ale aspon nejaky orientacny cas
mozem dat neskor pokojne ,je to na vas
|
1.8.08, 23:43 |
|
|
Nepér
|
V pátek bych moc program nerozjížděl, většina stejně dorazí někdy po 18:00... hlavní program by se měl odehrát v sobotu, s vyhlášením výsledků večer.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
3.8.08, 15:04 |
|
|
Ondras83
|
Nepér píše: V pátek bych moc program nerozjížděl, většina stejně dorazí někdy po 18:00... hlavní program by se měl odehrát v sobotu, s vyhlášením výsledků večer.
taky si myslim....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
3.8.08, 19:32 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Ondras83 píše: Nepér píše: V pátek bych moc program nerozjížděl, většina stejně dorazí někdy po 18:00... hlavní program by se měl odehrát v sobotu, s vyhlášením výsledků večer. taky si myslim....
tak som to aj myslel
daco posutazime aj my piatkovy, ale len take "lajtovne" aby sobotisti o vela neprisli
|
3.8.08, 19:34 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Kemp je pěkný, lidé báječní, kdo váháte, přijeďte ! A ta krajina kolem, to bude prvotřídní vyjížďka. Krása, prosě krása.
|
8.8.08, 21:42 |
|
|
Nepér
|
No já snad přijedu dnes dopoledne auto už mám skoro složený, jen pár detailů ještě doladit...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.8.08, 07:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|