Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bany.xf.cz píše: Aspoň uvidí, co sme za lidi... ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a já tak zrovna nebudu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.8.08, 20:49 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
bany.xf.cz píše: Ale to je pravda. Aspoň uvidí, co sme za lidi... ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
... a z toho mám největší strach ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
![Obrázek](http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_1104.gif) Škoda 742 Forever Team
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: bany.xf.cz píše: Aspoň uvidí, co sme za lidi... ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) a já tak zrovna nebudu
ty nemas pravo sa stazovat lebo ti nikto nebrani dojst
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
|
fatal
rejpal
|
bany.xf.cz píše: Aspoň uvidí, co sme za lidi... ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A jéje... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
5.8.08, 20:50 |
|
Kristensen
|
Taky nevim proč by měl někomu vadit nebo mělo někomu vadit jiné auto, to je asi tak jako kdyby se tady řešilo jestli si má někdo s sebou vzít svoji drahou polovičku nebo třeba i rodinu nebo ne, vždyť je to na každým koho a s čím si doveze. Já to beru tak že to není nějakej tuning sraz škodovek ale sraz "Nás" příznivců škodovek a lidí z TW.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.8.08, 21:13 |
|
Kristensen
|
Teď mě tak nějak nejde do hlavy proč ty Carlosi vlastně nemůžeš jet sám?
|
5.8.08, 21:20 |
|
Šemik
|
Je mu 16 let, nemá ŘP ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.8.08, 21:21 |
|
Kristensen
|
Šemik píše: Je mu 16 let, nemá ŘP ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
ahaaaa tak to jo, tak ať skočí na vlak dojede do ČT a já ho tam dovezu ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
5.8.08, 21:26 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: ahaaaa tak to jo, tak ať skočí na vlak dojede do ČT a já ho tam dovezu ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
No podobnýakce už tu byly plánovaný (že ondro ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) ale kdybych jel sám, tak bych se přidal k Nepérovi, takhle přijede skvadra azúra Karlos&Vitališ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.8.08, 22:54 |
|
Kristensen
|
Carlos píše: Kristensen píše: ahaaaa tak to jo, tak ať skočí na vlak dojede do ČT a já ho tam dovezu ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) No podobnýakce už tu byly plánovaný (že ondro ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) ale kdybych jel sám, tak bych se přidal k Nepérovi, takhle přijede skvadra azúra Karlos&Vitališ ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Co to kdo to????
|
5.8.08, 23:02 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Co to kdo to????
Já a ten plešatej pán, co mi tvrdí že je můj otec. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
5.8.08, 23:05 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Carlos píše: Kristensen píše: Co to kdo to???? Já a ten plešatej pán, co mi tvrdí že je můj otec. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
co ides s pošťákom?
peace ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
5.8.08, 23:06 |
|
Kristensen
|
Carlos píše: Kristensen píše: Co to kdo to???? Já a ten plešatej pán, co mi tvrdí že je můj otec. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Jo tááááák ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
5.8.08, 23:09 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
deekay píše: co ides s pošťákom? peace ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Nechápu. ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
5.8.08, 23:10 |
|
Stinovlas
|
tyjo, kdyz jsem se tu registroval, cekal jsem, ze tu budu jedina trubka bez papiru na auto.. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) a uz jsem tu videl mozna i tri dalsi ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) to mam radost ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) ale k tematu, na sraz sice nejedu, nicmene tvuj tatik by mi tam urcite nevadil, pokud by nemel kecy, ze pijeme pomalu ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
6.8.08, 00:54 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|