Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
8.8.08, 07:45 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
u nás ještě prší ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
|
8.8.08, 07:51 |
|
Kachnis
Moderátor
|
vyrazim zitra rano ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) to uz bude sucho,ale dest nasere ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
8.8.08, 08:54 |
|
Šemik
|
Tak to dopadlo, jak to dopadlo... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Příští rok na TW09 snad již bude hezčeji ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.8.08, 15:02 |
|
Martin 007
Dezertér
|
Mám rýmu a necítím nohy...jinak počasí supr
Ne kazila to tam voda no...moc pozdě sme zjistili že všude v okolí je tepleji než v kempu...
Osobně kemp přímo u vody nevyžaduji...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.8.08, 15:06 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Martin 007 píše: Mám rýmu a necítím nohy...jinak počasí supr Ne kazila to tam voda no...moc pozdě sme zjistili že všude v okolí je tepleji než v kempu... Osobně kemp přímo u vody nevyžaduji...
Skoro nikdy to nepíšu, ale : Naprosto souhlasím.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
10.8.08, 15:13 |
|
Vít
Hluchoň
|
Kemp v Senci, bydlet u vody nebudeme - nelze - a teplo bude, je to na jihu a ještě v nižší nadmořské výšce. A cestou nás čeká překrásná Baba. Když může michalkatka k nám, proč bychom nemohli jednou my k němu.
|
10.8.08, 16:40 |
|
Kristensen
|
Vít píše: Kemp v Senci, bydlet u vody nebudeme - nelze - a teplo bude, je to na jihu a ještě v nižší nadmořské výšce. A cestou nás čeká překrásná Baba. Když může michalkatka k nám, proč bychom nemohli jednou my k němu.
Přesně to mě napadlo při dnešním obědě ale neřekl jsem to nahlas, co takhle příště zavítat do SK?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
10.8.08, 18:54 |
|
Vít
Hluchoň
|
já to říkal už dříve, ale vždycky se najde někdo, kdo prská, že to má daleko a nemá na šťávu ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) FCC taky rotuje po republice, nemusíme jezdit jen doprostřed státu na vysočinu, myslím
|
10.8.08, 19:00 |
|
Martin 007
Dezertér
|
Vít píše: já to říkal už dříve, ale vždycky se najde někdo, kdo prská, že to má daleko a nemá na šťávu ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) FCC taky rotuje po republice, nemusíme jezdit jen doprostřed státu na vysočinu, myslím
Nemusíme když se domluvíme...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
10.8.08, 19:02 |
|
ventYl
|
ved koniec koncov ten Senec nie je zas az tak daleko od hranic...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.8.08, 19:05 |
|
Martin 007
Dezertér
|
|
10.8.08, 19:10 |
|
Vít
Hluchoň
|
nejchtěl jsem tím svým příspěvkem vyjádřit nesympatie k vysočině, jo, to bych nerad aby to někdo blbě pochopil
|
10.8.08, 19:10 |
|
Vít
Hluchoň
|
záleží taky od kterejch ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
10.8.08, 19:11 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Kristensen píše: Vít píše: Kemp v Senci, bydlet u vody nebudeme - nelze - a teplo bude, je to na jihu a ještě v nižší nadmořské výšce. A cestou nás čeká překrásná Baba. Když může michalkatka k nám, proč bychom nemohli jednou my k němu. Přesně to mě napadlo při dnešním obědě ale neřekl jsem to nahlas, co takhle příště zavítat do SK?
mno já osobně bych nebyl proti...Ale na vysočině bylo krásně ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
![Obrázek](http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_1104.gif) Škoda 742 Forever Team
|
10.8.08, 19:14 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|