42. celostátní sraz sportovních vozidel Škoda
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
CROWACK napsal:
No Horst Fuchs a Gábi by z tebe měli radost...polepit auto milionem kravin a na okna nalepit pytel na odpadky dokaze kazdej p**omec...ale poradne to auto odlehcit, pohrat si s motorem, precalounit interier nebo treba upravit elektroinstalaci, destovej senzor nebo neco podobnyho...tohle je tak akorat aby s tim skrkl v prvni dire, auto bylo tezsi a bylo magnet na policajty. Jako od komedijantu. Na haubne stolek z bufetu a kliky polepeny alobalem. Dekuju nechcu...jinak ta zluta bestie o kousek vys je uplne jina kava ze...
No jo, to clovek z te fotky nepozna, kazdopadne muj favorit je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=vmbgjN13uNU . to si tak poustet vecer pred spanim misto vecernicku [/quote]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mám pocit že mi připomínáš MĚ před pár měsíci... takže doufám, že se z toho taky dostaneš...
Toto forum je postaveno na výměně názoru a hlavně rad a typů...to že se ti líbí to a to mě neva..všimni si že já sem pod tvůj názor ničevo nenapsal myšleno za účelem tě shodit a míti na mysli to, že nemáš pravdu.
Co člověk to názor a jelikož si tu nově ( anebo sem moc nezavítáš ) tak tě musím upozornit že urážet lidi není to pravé ořechové co se každému líbí a mě už vůbec NE
Svůj názor si vyjádřil - v pořádku - já taky, ale JÁÁÁÁÁÁÁ nikoho neurážím a nepřirovnávám k debilům i když nepřímo...
Pro příště si dej bacha co píšeš nemusela by se ti líbit reakce nejen moje, ale především jiných lidí...já mám dnes docela dobrou náladu tak sem snažil býti mírný - snad se to povedlo.
Očekávám tvůj další názor nebo omluvu vit... to už záleží na tvé osobnosti co uzná za vhodné.
P.S. Mě se taky třeba nelíbí to zabarvení té tvé lásky - a říkám něco urážlivého ??? Ne - řekl jsem, že se nelíbí ne že... dit víš co si napsal TY.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
17.6.07, 22:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Martin 007 píše: CROWACK píše: No Horst Fuchs a Gábi by z tebe měli radost...polepit auto milionem kravin a na okna nalepit pytel na odpadky dokaze kazdej p**omec...ale poradne to auto odlehcit, pohrat si s motorem, precalounit interier nebo treba upravit elektroinstalaci, destovej senzor nebo neco podobnyho...tohle je tak akorat aby s tim skrkl v prvni dire, auto bylo tezsi a bylo magnet na policajty. Jako od komedijantu. Na haubne stolek z bufetu a kliky polepeny alobalem. Dekuju nechcu...jinak ta zluta bestie o kousek vys je uplne jina kava ze... No jo, to clovek z te fotky nepozna, kazdopadne muj favorit je tenhle http://www.youtube.com/watch?v=vmbgjN13uNU . to si tak poustet vecer pred spanim misto vecernicku ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mám pocit že mi připomínáš MĚ před pár měsíci... takže doufám, že se z toho taky dostaneš... Toto forum je postaveno na výměně názoru a hlavně rad a typů...to že se ti líbí to a to mě neva..všimni si že já sem pod tvůj názor ničevo nenapsal myšleno za účelem tě shodit a míti na mysli to, že nemáš pravdu. Co člověk to názor a jelikož si tu nově ( anebo sem moc nezavítáš ) tak tě musím upozornit že urážet lidi není to pravé ořechové co se každému líbí a mě už vůbec NE Svůj názor si vyjádřil - v pořádku - já taky, ale JÁÁÁÁÁÁÁ nikoho neurážím a nepřirovnávám k debilům i když nepřímo... Pro příště si dej bacha co píšeš nemusela by se ti líbit reakce nejen moje, ale především jiných lidí...já mám dnes docela dobrou náladu tak sem snažil býti mírný - snad se to povedlo. Očekávám tvůj další názor nebo omluvu vit... to už záleží na tvé osobnosti co uzná za vhodné. P.S. Mě se taky třeba nelíbí to zabarvení té tvé lásky - a říkám něco urážlivého ??? Ne - řekl jsem, že se nelíbí ne že... dit víš co si napsal TY.
Jo, přehnal sem to, omlouvám se, rozhodně sem nechtěl nikoho urazit. Uznavam, ze ne kazdamu se musi libit to co me. Napsal sem to moc rychle a nepremejslel u toho... O tom proc mam k tomuhle typu uprav vypestovanou takovou averzi tady mluvit nebudu, asi by to nemelo cenu, kazdopadne se omlouvam pokud sem nekoho pohorsil nebo urazil, nemel sem to opravdu v umyslu. Kdyz si to ted ctu, tak je to opravdu kravina a dekuju, ze jsi to nevztahl na svoji osobu a v klidu si mi vysvetlil jak to vidis. Proste sem takovej ze co si myslim hned vyplivnu i kdyz je to blbost a blitek. Dik za lekci. Pokud o to pozadate, tak to smazu, jinak to tady necham viset pro sebe i pro ostatni jako memento...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
17.6.07, 22:56 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Výborně oceňuji...
Můžu si ze tě ze " Seznamu lidí, kteří mě serou " smazat natrvalo.
Kdo se zasmál To nakreslila moje sestři, když viděla jak chodím zdrcen ze základky abych si ty lidičky prý psal, že je můžu zabít až pak.
Berete to
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
17.6.07, 23:13 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
CROWACK píše: Martin 007 píše: Tak pánové oplácaná je, ale musím jenom chválit protože to má perfektně sladěný a má na tom bomba kola - to se musí nechat ne... Jináááááááááč sem se zamiloval do okruhovýho Rapídka - takovej nenápadnej zabiják - prostě t'ut'u ňuňu. Brm brm... Škodě zdar... A pak že nerostou No Horst Fuchs a Gábi by z tebe měli radost...polepit auto milionem kravin a na okna nalepit pytel na odpadky dokaze kazdej p**omec...ale poradne to auto odlehcit, pohrat si s motorem, precalounit interier nebo treba upravit elektroinstalaci, destovej senzor nebo neco podobnyho...tohle je tak akorat aby s tim skrkl v prvni dire, auto bylo tezsi a bylo magnet na policajty. Jako od komedijantu. Na haubne stolek z bufetu a kliky polepeny alobalem. Dekuju nechcu...jinak ta zluta bestie o kousek vys je uplne jina kava ze...
To sice je jiná káva. Nicméně tamto je fakt hezky sladěný. Osobně ty plasťáky a podobný hrůzy smrtelně nesnášim, ale tohle mě opravdu zaujalo. Pěkná barva, pěkný lízátko, moc pěkný kolesa Ale jak kdo chce...
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
18.6.07, 00:04 |
|
|
Serifus
|
|
18.6.07, 00:06 |
|
|
Radic
|
tak tyto kola bych chtel na rapida
to je uplny mazec. Daval je na auta nemecky upravce skodovek Gunsch...znate? Kdo nezna tak tady je foto jejich vytvoru.
Takovyto stoj mel obsah 1,5l a 105kW ...a mimochodem...to vinove v pozadi me prijde velice povedome
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
18.6.07, 00:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Radic píše: tak tyto kola bych chtel na rapida to je uplny mazec. Daval je na auta nemecky upravce skodovek Gunsch...znate? Kdo nezna tak tady je foto jejich vytvoru. Takovyto stoj mel obsah 1,5l a 105kW ...a mimochodem...to vinove v pozadi me prijde velice povedome
jupitery počítej s investicí 10 000 nejmíň
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.6.07, 08:51 |
|
|
Radic
|
Sadra17 píše: jupitery počítej s inesticí 10 000 nejmíň
tak jupitery tady na techvebu chtel strelit nejaky typek a dal je za 7000,- jinak sou na jednom rapidu tady u nas a jsou to tyhle:
to co je tam nahore je neco jineho...sou to asi 14' vic ale nevim
EDIT: Nasel sem tohle http://www.dghklassikmotorsport.de/images/atsyoko175.jpg to je nejspis ono - 800 Euro
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
18.6.07, 09:45 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Radic píše: tak tyto kola bych chtel na rapida to je uplny mazec. Daval je na auta nemecky upravce skodovek Gunsch...znate? Kdo nezna tak tady je foto jejich vytvoru. Takovyto stoj mel obsah 1,5l a 105kW ...a mimochodem...to vinove v pozadi me prijde velice povedome
Hele co to má znamenat ??? Ty máš něco společního s tim mim milovaným Rapídkem ??? Já myslel že byl jenom jeden a že je bůhví kde. A ty se najednou tak náko vyfotíš s nim ???
Žádám vysvětlení
Páč já vim tak todle...
|
18.6.07, 12:04 |
|
|
Radic
|
Martin 007 píše: Hele co to má znamenat ??? Ty máš něco společního s tim mim milovaným Rapídkem ??? Já myslel že byl jenom jeden a že je bůhví kde. A ty se najednou tak náko vyfotíš s nim ??? Žádám vysvětlení
tak vysvetlenim je to ze ta kara v pozadi neni moje jen je uplne stejna. Takze se omlouvam ze sem ti zpusobil sok. Ale udelalo se jich vic. Byli jen pro nemce a myslim ze to dnes nesezene uz nikdo. Myslim ze cena uz by byla sestimistna a zacinala by hodne vysokym cislem. Ja sem puvodne chtel udelat pokus o repliku ale kdyz sem zjistoval ty ceny tak bych byl nekde na 100k ceskokreditu a to je pro me zatim moc...treba jednou
|
18.6.07, 16:51 |
|
|
Chester.8
|
Martin 007 píše: Výborně oceňuji... Můžu si ze tě ze " Seznamu lidí, kteří mě serou " smazat natrvalo. Kdo se zasmál To nakreslila moje sestři, když viděla jak chodím zdrcen ze základky abych si ty lidičky prý psal, že je můžu zabít až pak. Berete to
Koupím za 50 kč, pošli na dobírku.
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
18.6.07, 17:00 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
|
18.6.07, 17:10 |
|
|
Serifus
|
Týýýýý jop. Kde ho seženu?? Chci ho domů... toho chlapa Udělá mi Škůdku
|
18.6.07, 20:00 |
|
|
Serifus
|
Martin 007 píše: Radic píše: tak tyto kola bych chtel na rapida to je uplny mazec. Daval je na auta nemecky upravce skodovek Gunsch...znate? Kdo nezna tak tady je foto jejich vytvoru. Takovyto stoj mel obsah 1,5l a 105kW ...a mimochodem...to vinove v pozadi me prijde velice povedome Hele co to má znamenat ??? Ty máš něco společního s tim mim milovaným Rapídkem ??? Já myslel že byl jenom jeden a že je bůhví kde. A ty se najednou tak náko vyfotíš s nim ??? Žádám vysvětlení Páč já vim tak todle...
Na těch fotkách je ale, že jde o 1300 motor. Radic ale říkal něco o 1500....
|
18.6.07, 20:04 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A kde to tam je ??? Jediný co vidim je 130 COUPE a to je oficiální název. Němci asi už nedávali jména podle objemu motooooru.
|
18.6.07, 20:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|