Autor |
Zpráva |
Radic
|
blinkr kolenem je právě parádička mám vytahlé to samovypínání a využívám koleno
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
5.12.09, 16:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
tak to chci vidět co s tím kolenem děláš, když máš blinkr nahoře, tzn. doleva
|
5.12.09, 16:45 |
|
|
CrazyMan
|
snad doprava ne???
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
5.12.09, 17:37 |
|
|
bany.xf.cz
|
CrazyMan píše: snad doprava ne??? Záleží jak to máš zapojený.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
5.12.09, 19:43 |
|
|
Radic
|
to máš jednoduché...na to zas mám dvě ruce vypínat sa to tak nehodí pač pak si pěkně zatrůbíš to je další paráda škoda klakson je to nejlepší co možeš slyšet na dalnici když ťa ve 130ti předjede škodovka tak si vedle tak udělat týýt týýt a valit dál
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
6.12.09, 01:12 |
|
|
paži
|
jo já to mám přehozený, tak ho mám doleva..nejvíc z toho blnu..ale už měsíc se to chystým předělat
mě by ale to automatický vracení chybělo, považuju to fakt za nejlepší vynález
|
6.12.09, 01:34 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
12.12.09, 20:43 |
|
|
bany.xf.cz
|
Teď mě tak napadlo, že bych se rád podíval do Černobylu a ještě radši do Pripyať. No ale to je asi nereálný co? Vyběhávání všelijakejch povolení a podobně...
|
2.1.10, 11:51 |
|
|
Šemik
|
Jde to, stojí to nějaký prachy, ale není to tak těžký, na netu je pár stránek o návštěvě černobylu i v češtině.
Ale autem na Ukrajinu.. radši bych tento bod programu vypustil
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.1.10, 12:13 |
|
|
darklord
|
ukrajina je este v pohode, ale take rumunsko je zazitok... na ukrajine sme boli s kamaratom na otocku v pickupe, a prezili sme bez ujmy. Ale teda cernobyl, co ja viem.. trochu to laka ale asi by som mal strach tam ist, predsalen jeden nikdy nevie kedy sa tam co zase znova poserie
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.1.10, 12:32 |
|
|
bany.xf.cz
|
darklord píše: ukrajina je este v pohode, ale take rumunsko je zazitok... na ukrajine sme boli s kamaratom na otocku v pickupe, a prezili sme bez ujmy. Ale teda cernobyl, co ja viem.. trochu to laka ale asi by som mal strach tam ist, predsalen jeden nikdy nevie kedy sa tam co zase znova poserie
Tak když se tam pořádaj exkurze, tak myslim že to maj prokouklý, co kde a jak.
|
2.1.10, 12:34 |
|
|
darklord
|
Aj prevadzku a onen povestny experiment mali osefovany
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
2.1.10, 12:36 |
|
|
bany.xf.cz
|
darklord píše: Aj prevadzku a onen povestny experiment mali osefovany
Nebyl to experiment, ale běžná pravidelná zkouška. A ty lidi co to dělali způsobili nehodu. Měli nechat klesnout hodnotu výkonu na určitou hranici a pár blbečků co to obsluhovali to zkoušeli ještě a ještě, když jim začel jeden bezpečnostní systém výkon vracet zpět na bezpečnej, vypli ho. Začel další, taky ho vypli. Když pak viděli, že to neni dobrý a že se asi něco stane, začli reaktor ochlazovat tyčema. Jenomže v reaktoru byla tak vysoká teplota, že to ty tyče začly tavit a deformovat, takže nešly zasunout. No katastrofa byla když ve zmatku začli ochlazovat vodou. Pak to bouchlo. Nebyl to výbuch atomovou reakcí, ale důvod byl materiál reaktoru, kterej by mimochodem i tak dost dimenzovanej. Ale všechno to začlo těma blbečkama na obsluze. Kdyby to neudělali, černobyl by běhal dodnes. Jo, kdyby jim to tenkrát vyšlo, asi by byli v novinách. Takhle jsou taky slavný, ale je jim to prd platný
|
2.1.10, 12:42 |
|
|
novomi
|
Šemik píše: Jde to, stojí to nějaký prachy, ale není to tak těžký, na netu je pár stránek o návštěvě černobylu i v češtině. Ale autem na Ukrajinu.. radši bych tento bod programu vypustil
Onehdá si psal že v lednu na Ukrajinu pojedeš, ne ?
_________________ Škoda 120 L r.v. 1988 - 167 000 KM Opel Vectra Sedan 1.6 16V r.v. 1996 - 268 000 KM BMW E46 320D 110 kw touring r.v. 2002 - 266 000 KM
|
2.1.10, 16:38 |
|
|
Šemik
|
Ano. Ovšem od té doby jsem získal pár nových informací o tamních poměrech
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.1.10, 17:22 |
|
|