Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
MATTESS píše: Josef.Radocha: týjo, ten byl pěkný Viky: ten rok má nějaký vliv na korozi? Je pěkný neboj já mám ty škody veliké kvuli čelnímu sklu a laku předního čela, které se musí vyměnit jinak dvě světla 600 + čelo 470= auto pude do originálního stavu
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
17.6.08, 20:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
prasklo ti i okno ?
|
17.6.08, 20:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Josef.Radocha píše: MATTESS píše: Josef.Radocha: týjo, ten byl pěkný Viky: ten rok má nějaký vliv na korozi? Je pěkný neboj já mám ty škody veliké kvuli čelnímu sklu a laku předního čela, které se musí vyměnit jinak dvě světla 600 + čelo 470= auto pude do originálního stavu
světla můžu nechat za 100,- kus
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.6.08, 20:40 |
|
|
Šemik
|
Vít píše: Hele Josef, a to ti ani nerozbil hubu ? Já bych se asi neudržel
Snad bys to tak nehrotil kvůli neúmyslně ohnutým plechům Mě by to asi dost naštvalo, ale když to bylo neumyslně asi bych si násilí odpustil
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.6.08, 20:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemiku, tohle http://eva.fit.vutbr.cz/~xsirok03/foto/ ... CC_032.jpg mě někdo nabourat, tak mě asi budou soudit.
|
17.6.08, 20:42 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Vít píše: Hele Josef, a to ti ani nerozbil hubu ? Já bych se asi neudržel Byl velice slušný a škody měl minimální opravdu jen detaily jako na jednom neviditelném místě lak a prasklé sklíčko mlhovky bylo to prostě takové buchnutí. Samozřejmě sem mu nabídl jestli chce volat policii a hlásit pojišťovně nacož on odpověděl, že nikoli. Škody sem mu namístě uhradil a doufám k oboustrané spokojensti.
|
17.6.08, 20:53 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Šemik píše: Vít píše: Hele Josef, a to ti ani nerozbil hubu ? Já bych se asi neudržel Snad bys to tak nehrotil kvůli neúmyslně ohnutým plechům Mě by to asi dost naštvalo, ale když to bylo neumyslně asi bych si násilí odpustil On nemá ohlý plech jen já. Násilý nemá cenu pokud vím.
|
17.6.08, 20:57 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Vít píše: prasklo ti i okno ? Vysklila mi ho spolujezdkyně. Starší paní prý se poutat nebude, že to není potřeba.
|
17.6.08, 21:08 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no hezký... paní má hlavu v pořádku ?
|
17.6.08, 21:12 |
|
|
MATTESS
|
nápodobně.
Spanilky prostě nejezdím a už vůbec nemam rád, když se mi někdo lepí na zadní část vozu
Pokud někoho vezu, dokud nejsou všichni připoutaní, nikam nejedu
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
17.6.08, 21:30 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Josef.Radocha píše: Vít píše: prasklo ti i okno ? Vysklila mi ho spolujezdkyně. Starší paní prý se poutat nebude, že to není potřeba. Starsi pani je asi pekne blba. No muzem bejt radi ze se snad poucila aniz by pri tom prisla o zivot.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
17.6.08, 21:57 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Paní je vpořádku a nemá ani bouli. Hloupá je, ale to mi nevyřešíme. Přiznáám byla to moje chyba.
|
18.6.08, 05:05 |
|
|
Tuner#2
|
Josef.Radocha píše: Dík za krásné fotky i mého rapida tak 10 minut před nehodu. Jinak sem to omylem nacpal do Rosti K., kterrému se tímto ještě jednou omlouvám. Fotky z oprav buduou v garáži kdyby někoho zajímaly. To je důvod proč spanilky striktně nejezdím ač bych moc rád, ale lidi by museli mít rozum. Každé Doksy jsou min. jedna dvě nehody a o to nestojím.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
18.6.08, 15:36 |
|
|
maca
|
Tuner#2 píše: Josef.Radocha píše: Dík za krásné fotky i mého rapida tak 10 minut před nehodu. Jinak sem to omylem nacpal do Rosti K., kterrému se tímto ještě jednou omlouvám. Fotky z oprav buduou v garáži kdyby někoho zajímaly. To je důvod proč spanilky striktně nejezdím ač bych moc rád, ale lidi by museli mít rozum. Každé Doksy jsou min. jedna dvě nehody a o to nestojím.
spanilku jsem nikdy nejel a ani po tom netoužim
|
18.6.08, 19:02 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Sadra17 píše: Josef.Radocha píše: MATTESS píše: Josef.Radocha: týjo, ten byl pěkný Viky: ten rok má nějaký vliv na korozi? Je pěkný neboj já mám ty škody veliké kvuli čelnímu sklu a laku předního čela, které se musí vyměnit jinak dvě světla 600 + čelo 470= auto pude do originálního stavu světla můžu nechat za 100,- kus Dík za snahu, ale hlavní vydržely jen přídavky sou pryč a ty tam už dávat nebudu. Rozhodl sem se odstranit všechny upravy včetně tažného a namontovat vše co nejvíc originál.
|
18.6.08, 20:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|