TW sraz Semín - organizační data
TW sraz Semín - organizační data
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
Pokusil bych se tedy ukecat slusnou cenu za pronajem pergoly na patek i sobotu, s grilovanim jenom v sobotu. OK?
Jinak bych jeste doplnil ze Pernstejn bejva peknej hnus, takze radsi lahvone ssebou. Ackoliv jsou po okoli i nejaky ty markety (nektery dokonce 24h)....
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.6.09, 22:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Pokusil bych se tedy ukecat slusnou cenu za pronajem pergoly na patek i sobotu, s grilovanim jenom v sobotu. OK?
myslim že OK...v pátek každej přijede nažranej z domu a kdo chce, vopeče si buřta někde na vohni, v sobotu nás tam bude hodně a už se to nebude snad tolik skupinkovat (jesi se zase nebudou ladit předstihy ) no a to se vyplatí...bral bych teda nějakou kejtičku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.6.09, 22:03 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
v prvni rade, pripiste sem nekdo datum, kdy to vlastne je, kdyz uz je dalsi tema, ja to nebudu porad nekde hledat, pak si to napisu do kalendare, a co je v kalendari to nerusim
pokud chceme grilovat, a ja to rad, je vyhodou ugrilovat kejtu, vyjde to vyrazne levneji, nez aby mel kazdy svuj steak. (cca 80Kč/kg - upresnim - nebo dost pres sto kc/kg to je rozdil ). Cele prase, i male je nevhodne, Jednask se dava blbe na gril, a hlavne je na nem dost kosti, blbe se to porcuje. Nez male prase kolem 30kilo zive vahy, tak radsi dve kejty. Najime se lepe a drive. Kejta musi bejt v teple kolem trech hodin, pak se muze zacit jist. Ale nesmi to byt ohen s plamenem, ten nepotrebuju, potrebuju jenom žár.
jsem ochoten (a delam to velmi rad) se o maso starat, vcetne jeho zajisteni a dovozu, kejta se me do auta vejde v pohode, uz jsem vezl i prase (ve svym, nekecem) mam ale celkem sest podminek:
Prvni: gril, ten nemuzu privest (ale to ja asi dostupne v miste konani, jeslti jsem to spravne pochopil)
Druha: nechtejte po me, abych maso potiral a hned po potreni orezaval, kdo to tak ma rad, muze to olejem zapijet, ja mu do hrnku odleju. Maso se potre smesi sestavajici z peclive vybranych korenicich pripravku, oleje a volitelne piva, pote se necha pect, a az se to zapece a maso chytne barvu, muze se krajet. Neni suche, je stavnate, ale neplave v oleji.
Treti: Alobal je picovina, v nem nic delat nebudu.
Ctvrta: Do ohne se dava ciste drevo, neznecistene barvami, zadne igelitove obaly, petky, krabicky od cigaret s foliemi apod.
Pata: Je to neco kolem tisice korun. Neni to moc, ale za hodinu prace je nemam. Lide casto slibuji, jo ja prijedu, a pak ho**o. Je potreba se domluvit a zajistit vyber zaloh. V dobe elektornickeho bankovnictvi zadny problem a nestane se, ze se na ni budeme skladat dva nebo tri. On se pak kazdej krouti, kdyz ma dat tri kila. Nebo ji koupim, udelam a kdo bude chtit tomu budu na miste prodavat, 100g á 35Kč. Když rozkrajim tři kila masa, tak se mi kejta zaplati a zbylich 7kg je vejvar do kapsy. Tak to nechci, rikam predem, ale nejsem charita, sponzoring taky nedelam.
Sesta: za tmy jen v pripade nejvyssi nouze, jak na to neni videt, tak riskujeme spaleni, nebo naopak oriznuti nedobre upeceneho masa. Zarovka neni spatna, ale maso pod ni ma jinou barvu, nez za denniho svetla a dela se to tak blbe.
Predpokladam, ze jsem to napsal srozumitelne a ze je to pochopitelne a akceptovatelne, kdyby ne, ptejte se.
Pro Radice: bucek, kdyz se umi, je vynikajici
|
7.6.09, 22:11 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
když chceš pect tak ti do toho kecat nebudu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.6.09, 22:14 |
|
|
Ondras83
|
a co když nevedu internet banking?...ale to by se dalo ukecat s našima, kolik to tak bude?
já jedu na 1000000000000% jesi budu zdravej
|
7.6.09, 22:19 |
|
|
chemer
Moderátor
|
Pokud se toho pečení chceš Víte opravdu ujmout tak ode mě jasně plná podpora
|
7.6.09, 22:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
neni problem aby se kaja domluvil s jarou, milou, zpytihnevem a kazimirem a poslali mi to dokupy treba od kazimira z uctu... me to bude i vyhovovat s ohledem na poplatky za prich. platbu, pro me je dulezite, aby se mi sesla suma, kterou upresnim, pokud se muj navrh nesetka s odporem a je to
kolik to bude - pocitej kejtu kolem tisice korun, podle vahy a aktualni ceny masa, plus neco malo, da se rict zanedbatelne proti kyte za olej a koreni a to cele deleno N, kde N bude pocet zajemcu, bude-li to 1500, a 15 lidi bude chtit, je snadne, je to po stovce
bude-li nas blby pocet, nevhodny pro dve, ale ani pro jednu kytu, neni problem prihodit na jehlu kotletku apod
|
7.6.09, 22:27 |
|
|
Ondras83
|
já teda plně podporuju Víťův návrh, protože to je bašta a pro mě bez práce a shánění...loni sem si dal stejně rači pívo než abych si šel opíct buřta, kterýho sem stejně nemoh nikde skladovat tak, aby mi nezezelenal
takže já to podporuju
|
7.6.09, 22:31 |
|
|
paži
|
tyjo dost jste mě ze začátku vyděsili, že jedete s přítelkyněma. jsem rád, že tam nebudu sám sám
grilování je mi dost jedno, jestli bude centrální a Vít se ho ujme, tak se rád přidám... a nějakej buřt si vezmu sebou třeba kdyby se dělal ohen.
a má tu někdo rád grilovanou zeleninu, např. papriky?
A ještě dotaz: Jak daleko je od pergoly do kiosku?
|
7.6.09, 22:43 |
|
|
Martin91
|
Jsem pro centrální grilování ...a přijedu já+ buď Vendy nebo Škodař nebo brácha nebo jeden kámoš...a buď přijedu Favoritem MPi nebo Š136GL stovečkou si netroufnu...a jsem pro Vítuv nápad.
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
7.6.09, 23:09 |
|
|
ventYl
|
grilovanie ano,
som za centralne grilovanie, mojim argumentom je, ze idem vyse 600 km, niest maso v aute v potencialne nechutne horucom pocasi by bola vstupenka na interne s nejakym druhom zazivacich problemov.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
8.6.09, 08:07 |
|
|
michalkatka
|
tak by som k tomu niečo napísal aj ja:
za centrálne grilovanie som, organizáciu by som nechal na Vita s Vikym, nakoľko Vít sa navrhol ako šéfkuchár a Viky je prakticky domáci organizátor, čiže nech si dohodnú drevo, pahrebu, chleba a pod.
kýta (bravčové stehno) je super, schvaľujem, ale nech majú priestor aj tí ktorý si chcú ugrilovať niečo podľa svojich predstáv, my sme 4 a neviem či to deti budú chcieť, takže v Tescu (alebo niekde) budeme musieť kúpiť aj niečo iné.
nápoje si zabezpečí každý individuálne
teda sobotná glilovačka je jasná, takže v piatok bude také zbiehanie a zoznamovanie, v nedeľu liečenie
kwiko píše: inak mozno by som mohol zobrat moj padock=biely stan cca 3x7x2m... toto by možno nebol zlý nápad, pergola je jedna vec, a keby bol v prípade zlého počasia ešte priestor kde nezmokneme vyplatilo by sa, v prípade dobrého počasia by sa asi nevyužil... deekay píše: no ja pridem tento rok asi v zostave ja, Miki a benzinak A (Martin ) a este jeden kamos, a zrejme 2 autami. + kolonu si musime zorganizovat
u mňa sa zmenili plány, ideme 31. júla (piatok) sraz je do 2.augusta a v prípade dobrého počasia ostávame do 7. augusta na dovolenke, takže ak pôjdete v piatok tak rátajte v kolóne aj s nami...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.6.09, 09:00 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Jsem pro každou špatnost, jak už výše napsal Radič, líbí se mi i Vítkův nápad, to by nemělo chybu.
Jinak bych měl dojet s přítelkyní. Otázka je, zda vůbec dojedu, což je asi te´d problém největší,protože mě firma asi vyšle do kanady. Ale to se rozhodne cca během 14 dní. Bylo by mě po Vás smutno, ogárci....
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
8.6.09, 16:50 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Pernštejn 11° za 17, heeeeej já chcu jeeeeeet
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
8.6.09, 16:51 |
|
|
sharpers
|
vite co by to chtělo ? napsat do jednoho přispěvku přesně kde, kdy , kolik peněz sebou, na jak dlouho a tak, a dat to na viditelne misto. ja se v těch tematech ztracim...když mi to vyjde rad bych dojel i když se nemám čím chlubit
_________________ minulost : Elvírka - felicia glxi 95, 1.3bmm, červená tmavá+14" atlanty
nyní: peugeot 406 sedan, 1.8 16V Mistral, modrá metla
|
8.6.09, 16:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|