Autor |
Zpráva |
Radic
|
ten 6. v béžovém přijel s Lukasem z Ostravy...taky nečlen...jen spolujezdec.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
11.8.08, 10:43 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Dawid130
|
Kachnis píše: Nahoře uplně vlevo, černej svetr - myslim , ze Driver... seznamili sme se hodinu pred odjezdem z kempu mas dobry ze si nepamatujes jen 3 lidi ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ja nemam pamet zadnou, poznal sem lidi co byli loni a ted si pamatuju Carlose, Banyho,Ondru 83 a toho chlapce s peknou zelenou uzovkou...jmeno uz ale ne ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) ostuda....
Styď se
|
11.8.08, 13:17 |
|
Ondras83
|
jo hoši ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...já si lidi docela pamatuju no, ale měl sem problém po pátku k sobě přiřadit michalkatkovy boty ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D......(jedna bílá a druhá hnědá z mě neznámých důvodů ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D )
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.8.08, 13:19 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: jo hoši ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...já si lidi docela pamatuju no, ale měl sem problém po pátku k sobě přiřadit michalkatkovy boty ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D......(jedna bílá a druhá hnědá z mě neznámých důvodů ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D )
...já bych si ty důvody aj dovolil tipnout. Su rád že sem v ten pátek taky tak nedopadnul ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
![Obrázek](http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_1104.gif) Škoda 742 Forever Team
|
11.8.08, 13:32 |
|
michalkatka
|
večer som sa šiel prejsť a bola tam tma, ja si tak veselo vykračujem po pevnej zemi a zrazu čľup a bota mi v tom blate skoro ostala, samozrejme že náhradná obuv ostala doma....
asi tak.... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.8.08, 14:21 |
|
Dawid130
|
michalkatka píše: večer som sa šiel prejsť a bola tam tma, ja si tak veselo vykračujem po pevnej zemi a zrazu čľup a bota mi v tom blate skoro ostala, samozrejme že náhradná obuv ostala doma.... asi tak.... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Tak tomu se říka smůla.
|
11.8.08, 14:27 |
|
michalkatka
|
Dawid130 píše: michalkatka píše: večer som sa šiel prejsť a bola tam tma, ja si tak veselo vykračujem po pevnej zemi a zrazu čľup a bota mi v tom blate skoro ostala, samozrejme že náhradná obuv ostala doma.... asi tak.... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif) Tak tomu se říka smůla.
no... a k tomu tá zima.... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
11.8.08, 14:29 |
|
bany.xf.cz
|
michalkatka píše: no... a k tomu tá zima.... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Se řiká, že hluboko v zemi je teplo ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jednou nohou si tam byl. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
11.8.08, 14:32 |
|
michalkatka
|
bany.xf.cz píše: ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jednou nohou si tam byl. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
to jo ![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
|
11.8.08, 14:33 |
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak to jsem si nepamatoval akorát jednoho člena, to je dobrý.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
11.8.08, 14:53 |
|
ventYl
|
michalkatka píše: večer som sa šiel prejsť a bola tam tma, ja si tak veselo vykračujem po pevnej zemi a zrazu čľup a bota mi v tom blate skoro ostala, samozrejme že náhradná obuv ostala doma.... asi tak.... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
no... skoro podobne som to mal ja na konci juna...
vecer som sa siel prejst, bola tam tma, ja si veselo vykracujem po pevnej zemi a zrazu whooooooooop a noha mi v tej jame zostala, samozrejme, ze clenok to nevydrzal a musel do sadry...
dnes som ale konecne dosiel k autu a od auta bez barli. dokonca ani slapajda na spojku nijak zasadne nebolela...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
11.8.08, 14:58 |
|
michalkatka
|
|
11.8.08, 15:00 |
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Carlos píše: Mám takovou debilní otázku, pár lidí si neumim přiřadit k přezdívkám, proto se ptám na této fotce nehoře 6ej zleva béžovej svetr
to byl muj spolujezdec, navigator a jinak super kamos Michal
edit: ted koukam ze Radic byl rychlejsi... priste to musim docist do konce
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
11.8.08, 15:07 |
|
Radic
|
no aby ne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) sem s váma kecal tak si pamatuju...jinak až budu v ostravě tak dáme nějaký sraz ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) i s fatalem...toho chci taky vidět ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
11.8.08, 18:53 |
|
DRYVER
|
Jo jo ten černy svetr sem ja - DRYVER a taky moc na jmena nemam pamatovaka a obliceje kdyz nevidim cateji tak za par mesicu si ani ten oblicej nemuzu poradne vybavit, tak neveste hlavu ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
11.8.08, 20:32 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|