Autor |
Zpráva |
Radic
|
jo tak na doksy bych se taky zajel podívat...ale přeci jen je to 340km
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
8.4.08, 12:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Prubnu ty Klatovy.....Milovice jsou až zadlouho a v Příbrami teďka bude asi chaoz protože Hradec odpadl a nadrženci pojedou bezhlavě do Města Stříbra jako splašený telata.Se nenechám žvejknout na silnici nějakym frajírkem kterej neví že už jede víc než zvládá... V Klatovech je hezky...když neprší
|
8.4.08, 22:16 |
|
|
patrik-hp
|
patrik-hp píše: Prubnu ty Klatovy.....Milovice jsou až zadlouho a v Příbrami teďka bude asi chaoz protože Hradec odpadl a nadrženci pojedou bezhlavě do Města Stříbra jako splašený telata.Se nenechám žvejknout na silnici nějakym frajírkem kterej neví že už jede víc než zvládá... V Klatovech je hezky...když neprší
A TWeb sraz je taky zadlouho....Tak že vejlet je na místě
|
8.4.08, 22:18 |
|
|
bany.xf.cz
|
patrik-hp píše: A TWeb sraz je taky zadlouho....Tak že vejlet je na místě
Za dlouho, ale je nejlepší
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
9.4.08, 04:59 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ne besinach hodne 110r, 100/110 , urcite tam bude zlutej a cervenej rapid cabrio, hafo virtu a par 1000mb
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
9.4.08, 08:12 |
|
|
patrik-hp
|
Tak jsem dal Příbram.....No nic moc sraz....existujou povedenější,ale nepršelo tak to šlo....Škůdky tam až na vyjímky nedělali ostudu... Zelená RSa a modrá Š 100 z Ml.Bol. nádhera brus....Ta 130cítka s tim kolerem nad motorem taky dobrá,ale originál je originál....No a teď už ty Klatovy a pak snad už TW Hlavně to chce pohodu,zase se tam našli někteří ale v mezích,co se předváděli mezi kráčejícími...
|
12.4.08, 16:53 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
patrik-hp píše: Tak jsem dal Příbram.....No nic moc sraz....existujou povedenější,ale nepršelo tak to šlo....Škůdky tam až na vyjímky nedělali ostudu... Zelená RSa a modrá Š 100 z Ml.Bol. nádhera brus....Ta 130cítka s tim kolerem nad motorem taky dobrá,ale originál je originál....No a teď už ty Klatovy a pak snad už TW Hlavně to chce pohodu,zase se tam našli někteří ale v mezích,co se předváděli mezi kráčejícími...
jsme snad rádio? přidej obraz !
|
12.4.08, 16:54 |
|
|
patrik-hp
|
|
12.4.08, 17:02 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
patrik-hp píše: Tak jsem dal Příbram.....No nic moc sraz....existujou povedenější,ale nepršelo tak to šlo....Škůdky tam až na vyjímky nedělali ostudu... Zelená RSa a modrá Š 100 z Ml.Bol. nádhera brus....Ta 130cítka s tim kolerem nad motorem taky dobrá,ale originál je originál....No a teď už ty Klatovy a pak snad už TW Hlavně to chce pohodu,zase se tam našli někteří ale v mezích,co se předváděli mezi kráčejícími...
Jo tam byl nakej sraz, no proto sem dnes videl jet tim smerem zaplastovanou cervenou 120, brutalne zamracenyho favorita a votuzenou asi corsu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.4.08, 17:13 |
|
|
MATTESS
|
tak 43. celostátání sraz FCC je skutečně v Táboře (Knížecí rybník). Snad mi to vyjde a pojedu, ale asi jen na čumendu
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
21.4.08, 08:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
tábor... no mazec, udělám si dlouhej výlet
|
21.4.08, 09:25 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
že by byl mikrosraz
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.4.08, 09:26 |
|
|
MATTESS
|
bude někdo udtud v Běšinách?
|
24.4.08, 10:14 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
podíval bych se rád, ale je to pro mě 300km, to je moc, bude stačit sraz FCC v Táboře
|
24.4.08, 10:19 |
|
|
MATTESS
|
Vít píše: podíval bych se rád, ale je to pro mě 300km, to je moc, bude stačit sraz FCC v Táboře
to chápu, to by se mi taky moc nechtělo. Na FCC se chystam, ale asi spotřebákem. jen se ptám, jestli poznám tžeba někoho osobně
|
24.4.08, 10:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|