TW sraz Semín - organizační data
TW sraz Semín - organizační data
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Carlos píše: Abych nebyl jen laxní, a nic nedělal klíďo se prezence ujmu.
Tak svoju účasť aj s počtom zúčastnených nahlasovať Carlos - ovi
ty to potom skoordinuješ v Vikym aby to vedel prerátať...
Viky, aký je termín uzávierky aby si to stihol
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
8.6.09, 21:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
michalkatka píše: Carlos píše: Abych nebyl jen laxní, a nic nedělal klíďo se prezence ujmu. Tak svoju účasť aj s počtom zúčastnených nahlasovať Carlos - ovity to potom skoordinuješ v Vikym aby to vedel prerátať... Viky, aký je termín uzávierky aby si to stihol
ja beru 2 +- 1/0
|
8.6.09, 22:49 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Jojo, ten termín by se docela hodil, protože já třeba nevím zda mě zaměstnavatel nevyšle kamsi do pi**** . Budu to vědět tak do 3 týdnů no...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
9.6.09, 05:20 |
|
|
Jakub_Simir
|
Viky píše: Pokusil bych se tedy ukecat slusnou cenu za pronajem pergoly na patek i sobotu, s grilovanim jenom v sobotu. OK?
Jinak bych jeste doplnil ze Pernstejn bejva peknej hnus, takze radsi lahvone ssebou. Ackoliv jsou po okoli i nejaky ty markety (nektery dokonce 24h)....
CO si to vypustil???!!! Ja jsem na pernstejnu odkujenej a dovolim si tvrdit ze treba gambrinus 12 nesaha ani po kotniky pernstejnu 12. Ale uvidime kdo a jak to tam bude tocit.(vim ze tam maj jen 11-ku)
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
Zakladatel Coupé clubu TW Škoda 742 a 718K Forever Team
|
9.6.09, 06:14 |
|
|
michalkatka
|
ondra120 píše: Jojo, ten termín by se docela hodil, protože já třeba nevím zda mě zaměstnavatel nevyšle kamsi do pi**** . Budu to vědět tak do 3 týdnů no...
termín máš na prvej strane topicu TW sraz Semin 2009
pre zopakovanie :
31.července (júl) - 2.srpna (august) - sraz
31.července (júl) - 9.srpna (august) - dovolenka
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.6.09, 09:02 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Viky píše: Vít píše: Vaše blahorodí, prosím, máte slovo. Dekuji za predane slovo. Nemeni se vlastne nic, s tim rozdilem, ze my muzem klidne maso pripravit a dovezt az bude potreba, zatimco Vit by musel prijet az v sobotu a jeste by pravdepodobne nemohl na vyjizdku.
vít může grilovat za jízdy http://picasaweb.google.cz/vit.siroky/G ... 0282023634
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.6.09, 13:08 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to je mobilni gril, ktery u nas pujcuje jeden pan, ale je beznadejne zamluveny na cely rok, nedavno jsem ho chtel pro kamarada, je perfektni
|
9.6.09, 13:19 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Tak si ty grily udělám ještě dva až deset třeba a zupr kauf ne ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
9.6.09, 13:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no super kauf urcite, pujcuje se za petikilo, ale je tam torsku problem s technicakem
|
9.6.09, 13:32 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Aaaaaaaaaha
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
9.6.09, 13:55 |
|
|
Ondras83
|
Vít píše: no super kauf urcite, pujcuje se za petikilo, ale je tam torsku problem s technicakem
táák to je tady taky jeden a "strejc" má taky takovej....já pořád řikám dědoj, aby ten doma dělanej vozejk nerušil
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.6.09, 17:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ondras83 píše: Vít píše: no super kauf urcite, pujcuje se za petikilo, ale je tam torsku problem s technicakem táák to je tady taky jeden a "strejc" má taky takovej....já pořád řikám dědoj, aby ten doma dělanej vozejk nerušil
Von chce zrusit doma delanej vozejk no to snad ne! To bych ho snad i zachranil, kdyby ho chtel zbavit smerem ke mne... treba bych mu za to i neco slibil.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
9.6.09, 19:06 |
|
|
Ondras83
|
Viky píše: Ondras83 píše: Vít píše: no super kauf urcite, pujcuje se za petikilo, ale je tam torsku problem s technicakem táák to je tady taky jeden a "strejc" má taky takovej....já pořád řikám dědoj, aby ten doma dělanej vozejk nerušil Von chce zrusit doma delanej vozejk no to snad ne! To bych ho snad i zachranil, kdyby ho chtel zbavit smerem ke mne... treba bych mu za to i neco slibil.
ne nechce...právě ho chce opravit, ale spíš to je tak, postavit úúplně novej, přemlátit čísla, protože tady ten je shnilej, vohlá náprava a tak...zatim je ve stodole a děda je v chorvatsku, už tam leží dost dlouho, ale rok zpátky se o tom nějak bavil s tátou, ale jak přijede z dovolený, hned na něj musim vlítnout, ať s tim nic nedělá, protože se chystá uklízet stodolu
dlouhou dobu mě nic nenapadalo, na co to využít, protože máme novej a tenhle jen tak leží, ale je to prostě škoda rušit, když to jde využít třeba na tu bednu na grilování
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.6.09, 19:10 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Tak se satanžel musím odhlásit z letošního TW srazu, velmi mě to mrzí, ale zaměstnavatel mě vysílá na delší služební cestu do Kanady, no fo´ták beru s sebou, kdyby některá z těch 400 škodáren co tam vyvezli ještě žila:).
Tož si srazík užijte...a příští rok mě to snad vyjde...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
7.7.09, 07:02 |
|
|
Radic
|
ondra120 píše: Tak se satanžel musím odhlásit z letošního TW srazu, velmi mě to mrzí, ale zaměstnavatel mě vysílá na delší služební cestu do Kanady, no fo´ták beru s sebou, kdyby některá z těch 400 škodáren co tam vyvezli ještě žila:). Tož si srazík užijte...a příští rok mě to snad vyjde...
škoda tobě inženýre...budem na tebe vzpomínat a zapijem to příště si to dojedeš odpit sám
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
7.7.09, 22:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|