|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
cesta na sraz - východní kolona
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Senec, Holíč, Hodonín, Vyškov, Mor. Třebová, Litomyšl, Vysoké Mýto, Chrudim, Přelouč, Semín
takže naša trasa je približne takto, neviem ako vyjde čas zatňstaviť sa u toho Jirku, ale rád by som si pozrel naživo jeho XXL a Trabant 600i....
časový harmonohrm mám že vyrážame cca o 10,00 zo Senca...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.7.09, 21:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
dobrá práce...to sem chtěl slyšet snad vás stihnu v tom hradišti...mám zitra eště tolik věcí udělat že to bude o hubu...ale dojedu přihejhorším sólo
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
30.7.09, 21:36 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Radic píše: dobrá práce...to sem chtěl slyšet snad vás stihnu v tom hradišti...mám zitra eště tolik věcí udělat že to bude o hubu...ale dojedu přihejhorším sólo
no keby nieco, na mna telefon mas
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.7.09, 22:50 |
|
|
Radic
|
tož ba...kdyžtak napište...klidně aj cyzovi až pojede od michala...ale čím pozděj tim líp pro mě nebo prostě nejaký přibližný přijezd do hradiště...ze šaštína sem to je hodinu takže ze senca tak 2 počítám i když v pátek tak 2,5
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
30.7.09, 23:17 |
|
|
|