Autor |
Zpráva |
cyz
|
určitě je s poplatkem, bez známky tento úsek nepůjde
|
26.7.09, 17:42 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
mel bys mit znamku http://www.ceskedalnice.cz/pro-ridice/d ... amky#useky
ale doporucuju se spis zpoplatnenym usekum vyhnout, protoze stejne nestoji za nic, pritom ale pozor, veskere dopravni znaceni ti zpoplatnene useky bude vnucovat, jako by jine cesty neexistovaly, chce to dobrou mapu sebou
|
26.7.09, 17:49 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nebo gde pici su ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.7.09, 17:52 |
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Nebo gde pici su ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) pokud to neni Garmin Nüvi 250, tak urcite
|
26.7.09, 17:53 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: na TW je i dost lidí, co se o motorky zajímaj ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
mě nepočítej ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.7.09, 17:54 |
|
ferrari
|
darklord píše: [OT] PE su piestany? [/OT] PN sú Piešťany...PE je PE...Partizánske
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
26.7.09, 18:23 |
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
Martin 007 píše: ...
Tím nechci říci, že se nových členů bojím, nebo něco, ale věřím více těm, kteří něco předvedou zde na TW nebo na virtu. A tím nemyslím že dostanou škodárnu, nahoděj plasty, vejfuk woe pičo a sem king a můžu si dělat co chci.
to abych vytahl neon až jednou pojedu na sraz abyste me tam neprohlásili za blba..tento rok nejedu ale příští už asi jo ale už ted sem nervozní
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
26.7.09, 18:46 |
|
bany.xf.cz
|
M4sterCZ píše: Martin 007 píše: ...
Tím nechci říci, že se nových členů bojím, nebo něco, ale věřím více těm, kteří něco předvedou zde na TW nebo na virtu. A tím nemyslím že dostanou škodárnu, nahoděj plasty, vejfuk woe pičo a sem king a můžu si dělat co chci. to abych vytahl neon až jednou pojedu na sraz abyste me tam neprohlásili za blba..tento rok nejedu ale příští už asi jo ale už ted sem nervozní
To bys měl, nebo zažiješ to co já a moje LEDky ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
26.7.09, 18:50 |
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
bany.xf.cz píše: M4sterCZ píše: Martin 007 píše: ...
Tím nechci říci, že se nových členů bojím, nebo něco, ale věřím více těm, kteří něco předvedou zde na TW nebo na virtu. A tím nemyslím že dostanou škodárnu, nahoděj plasty, vejfuk woe pičo a sem king a můžu si dělat co chci. to abych vytahl neon až jednou pojedu na sraz abyste me tam neprohlásili za blba..tento rok nejedu ale příští už asi jo ale už ted sem nervozní To bys měl, nebo zažiješ to co já a moje LEDky ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
sakra to musim vyndat i ledky z auta?:D moje podsvícené tlačítka a nohy a kontrolky a světlo a mnoho dalšího:D
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
26.7.09, 18:52 |
|
bany.xf.cz
|
M4sterCZ píše: bany.xf.cz píše: M4sterCZ píše: Martin 007 píše: ...
Tím nechci říci, že se nových členů bojím, nebo něco, ale věřím více těm, kteří něco předvedou zde na TW nebo na virtu. A tím nemyslím že dostanou škodárnu, nahoděj plasty, vejfuk woe pičo a sem king a můžu si dělat co chci. to abych vytahl neon až jednou pojedu na sraz abyste me tam neprohlásili za blba..tento rok nejedu ale příští už asi jo ale už ted sem nervozní To bys měl, nebo zažiješ to co já a moje LEDky ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) sakra to musim vyndat i ledky z auta?:D moje podsvícené tlačítka a nohy a kontrolky a světlo a mnoho dalšího:D
Né, to asi né. Jen to Carlose štve u mýho auta. Nevim, jestli mu to bude vadit i u tvýho
Je fakt že Kachnis má hodně propracovaný auto LEDkama. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
26.7.09, 18:55 |
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
bany.xf.cz píše: M4sterCZ píše: bany.xf.cz píše: M4sterCZ píše: Martin 007 píše: ...
Tím nechci říci, že se nových členů bojím, nebo něco, ale věřím více těm, kteří něco předvedou zde na TW nebo na virtu. A tím nemyslím že dostanou škodárnu, nahoděj plasty, vejfuk woe pičo a sem king a můžu si dělat co chci. to abych vytahl neon až jednou pojedu na sraz abyste me tam neprohlásili za blba..tento rok nejedu ale příští už asi jo ale už ted sem nervozní To bys měl, nebo zažiješ to co já a moje LEDky ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) sakra to musim vyndat i ledky z auta?:D moje podsvícené tlačítka a nohy a kontrolky a světlo a mnoho dalšího:D Né, to asi né. Jen to Carlose štve u mýho auta. Nevim, jestli mu to bude vadit i u tvýho ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif) Je fakt že Kachnis má hodně propracovaný auto LEDkama. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) tento rok nejedu snad příští rok
|
26.7.09, 18:57 |
|
Jarda S.
Příspěvky: 27238 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak to budu nenáviděnej za moje zavařený dveře ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
26.7.09, 19:00 |
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
Sadra17 píše: tak to budu nenáviděnej za moje zavařený dveře ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
no jo ta dnešní mladež:D my si na auto davame ruzne veci aby sme byli videt a ti "starší" nas akorat kritizujou nikdo nepochválí:D
|
26.7.09, 19:01 |
|
Tomáš1280
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) 8-)
M4sterCZ
niečo na tom bude ale hadam ma neukižujú za pár diodiek:
Ja ich mam na stredovích vypínačoch,spodný kastlík,priehradka pred spolujazdcom,"poplašné" , a že áno predok (avatar)
_________________ škoda 105 L rv 1987 viewtopic.php?t=12802 Peugeot 205 1.1 5dv rv 1993 viewtopic.php?t=20374 Peugeot 205 1,1 3dv 1996 Renault Megane Scenik 1,9dt 1996 Opel Astra G kombajn 1,7 dti 16v isuzu 2003
|
26.7.09, 19:10 |
|
Ondras83
|
M4sterCZ píše: nas akorat kritizujou nikdo nepochválí:D
nejsem starší, ale mnohdy není za co chválit ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
26.7.09, 19:12 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|