Autor |
Zpráva |
paži
|
žádný MBčko nepojede?
|
14.6.10, 17:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
možná já, ale zatím je to tak nejistý, že se neodvažuju nic slíbit ani se k tomu nějak konkrétně vyjádřit...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
14.6.10, 17:49 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
spanilka byla již plánovaná a bylo konzultováno asist pčr(přejezd frekventované silnice do Mikulova) vše jsem sondnul a předal veškeré info Vikymu s tím že event zavolá příslušnému pčra a domluví to
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
14.6.10, 18:05 |
|
|
gokralik
|
PČR nevolejte, ještě by tam půlce aut sebrali techničáky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
14.6.10, 18:30 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
to jsem zvedav jak se dostane víc jak zaraz 3 autě přes R52 v době vrcholu dovolených
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
14.6.10, 18:44 |
|
|
Petr105
|
Jednoduše, první auto se postaví napříč a ostatní vesele jedou...
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
14.6.10, 18:45 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
A postavis ho tam ty ?
|
14.6.10, 18:50 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
první tatra mu to vysvětlí
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
14.6.10, 19:02 |
|
|
Jiri
|
me ten sraz docela mrzi ale co se da delat treba nekdy priste
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
14.6.10, 19:27 |
|
|
ferrari
|
paži píše: Je to nanic. Koukáš za sebe jeslti neujíždíš, koukáš před sebe abys nesundal toho před sebou...pravoúhlý zatáčky kam není vidět jsou zlo a tak. Navíc třeba z krajiny taky nic nemáš. Je to fajn, ale projel bych se kousek, nafotil, šel na jídlo, protože samotnou jízdu ve skupině si moc neužívám. Tak ja neviem, ja som sledoval iba toho pred sebou a bolo to v poho...nemám nič proti 60 km...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
14.6.10, 20:10 |
|
|
bany.xf.cz
|
Ondras83 píše: taky nevim, proč spanilku řeší Bany, když to má nejdál s kachnisem
Protože bych taky rád něco zorganizoval, když se k tomu nikdo zatim neměl. Co kdyby si místo těch keců zkusil taky něco navrhnout ty? Fajn, kontaktuj restaurace teda místo mě, já se na to můžu vy_srat, když jsem tak z daleka
A mimo jiné taky protože jsem první jak napsal kachnis, ale když to vyřeší někdo jinej a dá mi mapu, tak prosim. Pojedu podle mapy.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
14.6.10, 20:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja sem si teda taky myslel, ze by tohle mel organizovat nekdo, kdo to ma blizko. Treba kdyz se na druhym srazu toho ujal Martin125 a pekne nachystal vyjizdku, bylo to fajn.
Na druhou stranu, vubec mi nevadi kdyz to nachysta Bany, i kdyz to nema blizko.
Myslim si z to neni uplne spatny, kdyz se organizace aspon castecne ujmou mistni, sraz je vicemene putovni, tak se mi to zda bejt takovy ferovy.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.6.10, 20:38 |
|
|
bany.xf.cz
|
Jo, nic proti. Bylo by dobrý, až to bude někdo dělat, aby teda vyřešil i násvit slunce na nějaký rovince kde všichni zastavíme a vyfotíme v koloně. Podle toho se naplánuje výjezd spanilky.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
14.6.10, 20:46 |
|
|
Ondras83
|
nemyslel sem to špatně, ale vim, že třeba loni to organizoval viky, protože tam věděl kam jet, kudy jet a jak jet...a taky to bylo časově v cajku, kolona v cajku, jídlo v cajku....tak sem myslel, že kdyby to vyřizoval taky někdo místní, tak se může jet podivat na nějaký místa, kde to bude OK, kam se budem všichni vejít atd...
ale už teda mlčim
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.6.10, 21:06 |
|
|
chemer
Moderátor
|
A bude nějákej kus masa jako minule? To byl zážitek.
|
14.6.10, 21:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|