Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25.11.24, 12:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 98  Další
 TW sraz 2010 

samolepky budou lepicí
Anketa končí za 20.7.10, 14:26
z venku 40%  40%  [ 8 ]
ze vnitř 60%  60%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 20

TW sraz 2010 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras : Asi tak. :wink:

16.6.10, 09:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
bany.xf.cz píše:
Přesně tak. Nevim proč by sme si měli dejchat. Je to debilita, dyť by nás jela půlka. ....

Dokud by dechova zkouska ukazala polovinu s vic nez nulou, tak to podle me debilita neni, prave naopak. Debilita je jet, s obsahem alkoholu v krvi. Co je na tom tak sloziteho? Tedy jeslti ti dobre rozumim, povazujes za normalni a vhodne jet na spanilku i pri nenulovem obsahu alkoholu v dechu ?

16.6.10, 16:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak po těhle řečch mám chut se na to jedině vykašlat.

16.6.10, 16:24
Moderátor

Příspěvek 
Osobně bych policajty vůbec nekontaktoval. Přeject silnici dokážem i bez ní a jak tu někdo říkal... státovku ať si každej přejede zvlášť a seřadíme se až na tý okresce.
Osobně jsem taky velikej odpůrce alkoholu za volantem ale ať si to dělá každej jak chce. Rozumnej člověk když ví že neni OK do auta nesedne.

16.6.10, 16:35

Příspěvek 
Vít píše:
Dokud by dechova zkouska ukazala polovinu s vic nez nulou, tak to podle me debilita neni, prave naopak. Debilita je jet, s obsahem alkoholu v krvi. Co je na tom tak sloziteho? Tedy jeslti ti dobre rozumim, povazujes za normalni a vhodne jet na spanilku i pri nenulovem obsahu alkoholu v dechu ?

Že to považuju za normální a vhodný jsem neřek. Jen jsem řek, že i když mi to nějakou desetinu ukáže, tak že prostě pojedu, protože na tom nebudu tak, abych nemohl jet.

16.6.10, 16:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
A nevadi ti, ze kdyz pojedes s "nejakou tou destinou" (kolik jich tak muze bejt, 1, 2, 3, 7... ?) , a cokoliv se stane, tak za to mas automaticky vinu? Nevadi ti, ze ti seberou papiry a daji pokutu jak svine, kdyz te s tim nahodou capnou?

tam mas pokutku za chlast od deseti tisic a ridicak do uschovy od sesti mesicu tabulka je http://www.bodovysystem.cz/admin/files/ ... -01-01.pdf

nevim jak ostatnim, ale me se deset a vic tisic a k tomu ridicak pryc nezda jako mala legrace

a to ted zcela opomijim stranku veci jak vypada rizeni osob s "nejakou tou desetinou"

16.6.10, 17:11
Profil ICQ

Příspěvek 
Vadí. Ale na tenhle sraz, na vás, lidi, a na spanilku se tak těšim, že slibuju, že přes noc vystřízlivim.

16.6.10, 17:14
Hluchoň

Příspěvek 
To by bylo nejlepsi, bud vystrizlivet, nebo se nenalit, to uz je celkem fuk. Toho by se meli drzet vscihni ridici, v jejich zajmu i v zajmu ostatnich ridicu.

16.6.10, 17:17
Profil ICQ

Příspěvek 
Hele takhle ti to řeknu... Nevim, jestli je tam někdo nezodpovědnej, kdo by potřeboval dejchnout, ale já osobně se moc nenalejvám skoro nikdy. Většinou tak čtyři piva a pak piju nealko, páč mě začíná bolet hlava a ty rána potom nemám rád. Možná jsem si to od tebe vzal osobně.

16.6.10, 17:29
Moderátor

Příspěvek 
Nedokážu si představit po opici sedět v autě v tom vedru jako bylo na TW09... to bych asi umřel.

16.6.10, 17:53
Hluchoň

Příspěvek 
No osobne neosobne, zamyslet by se nad tim meli ti, kteri se tady hlasili k tomu, ze minuly rok nejeli strizlivi, ti co to nenapsali a vedi to o sobe taky, dale ti, kteri je v tom podporuji a take ti, kterym se to zda spravne, cim vice takovych prijde na to, ze delaji neco blbe a zmeni to, tim lepe (pro ne i pro nas). Nemam k tomu zadnou pravomoc, ale kdybych ji mel, tak bych kazdyho blbce, kdo vedome vleze vyjma zivotne dulezitych pripadu za volant pod vlivem, mlatil, mlatil az bych to z nej vymlatil. Ono chlastat a potom jezdit, to neni ani znamka hrdinstvi, ani znamka umeni, ani znamka spolecenskeho postaveni, ale urcite to je znamka debility.

Taky rad piju, nekdy vic, nekdy min. Ale vzdycky pak vim, kolik jsem vypil a ze do toho auta nepolezu nejakej cas. Orientacne si obcas vyplnim todle pocitadlo http://auto.idnes.cz/alkulacka.asp a jeste k tomu radsi dost pridam.

Naposledy upravil Vít dne 16.6.10, 18:54, celkově upraveno 1

16.6.10, 17:55
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
my abstinenti to máme o dost lehčí :lol:

16.6.10, 18:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Viď? Pořád se tu řeší co se zbytkáčem a nikdo ještě nezmínil - Co nepít? :lol:

16.6.10, 19:15

Příspěvek 
No pokud se tam někdo nezmaže tak že by nemohl chodit a zvracel, tak si myslím že odpoledne musí být všichni v pohodě. ( počítejme 5 piv za večer)

16.6.10, 19:28
Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja nechapu co to je za hovadinu, ze se nekdo nemuze bavit aniz by se vozral jak dobytek. Prece ma TW nejakou uroven ne.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

16.6.10, 19:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1463 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 98  Další