Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
SRAZY Škoda 2008
Tak kam se letos chystáte? Já letos tradičně jaro Běšiny a Doksy, chtěl jsem opět VIRT sraz, ale jsem pryč, možná Škodahome a na podzim Běšiny
|
16.1.08, 06:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
No já to vidim na náš již tradiční sraz. Jinak se nikam nechystám, protože jiné komunity lidí neznám.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
16.1.08, 08:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
rád bych navštívil sraz TW, určitě chci na sraz Felicia Coupé Clubu, to i kdybych měl jet přes celou republiku, no a pak jsem uvažoval o srazu klubu skoda favorit nebo jak se to jmenuje, na youtube mají nějaká videa a vypadá to na pěkné kousky, které bych rád viděl, musím se ale informovat co a jak. No a teď když se tady objevil ten parádní rapid, tak musím ještě někam, kde bude on. To chci vidět. Navrhuju, abychom sem postupně umístily odkazy na nejrůznější akce, já třeba nemám tušení co se koná na akcích Běšiny atd... odkazy přidám jak je najdu (a jak budou, felicia coupé club ještě na webu nový termín nemá)
|
16.1.08, 10:05 |
|
|
MATTESS
|
co zatím vím:
Běšiny: http://www.skodateam.cz 25. - 27.4.2008
Doksy: http://www.tuning-doksy.cz 30.5-1.6.2008
Sraz FCC podle toho, kde bude, možná bych vyrazil. Byl jsem s nimi zjara na vyjížďce, takový pohodový výlet
|
16.1.08, 10:44 |
|
|
Nepér
|
Uvažuju nad favoritím srazem, pojedu na náš sraz a pak možná na sraz virtu, ale tam nikoho moc neznám.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.1.08, 16:24 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nepére a znáš někoho z toho favorit klubu? na tw od nich mylsím někdo občas chodí, ale osobně nikoho neznám, nevim jak to tam mají a tak.. no a ten virt, to je pro mě vůbec španělská vesnice, na těch stránkách jsem se dodnes nezorientoval, natož pak tam chodit pravidelně a někoho poznat
|
16.1.08, 16:29 |
|
|
cyz
|
Já tam chodím ale moc ne Favoritích srazů je strašně moc, zrovna teď jsou myslím aktivní 3 a zírta měl být jeden tady u nás který padnul . Jo, některé auta jsou tam fakt skvostné, ale je tam i dost tuzerů. Chování - asi něco jak tady, nějaký vyloženě flamewar na diskuzi nebo urážky tam nepamatuju, ale osobně nikoho neznám.
|
1.2.08, 09:36 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
1.2.08, 09:44 |
|
|
MATTESS
|
my tam máme vždycky velkou skupinu a zvláště Běšiny jezdím 6 let, takže znám hodně lidí.
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
1.2.08, 10:25 |
|
|
Ondras83
|
jestli udělám v březnu závěrečky, tak snad doksy, náš sraz TW, pak bych se rád mrknul na rozkoš a dál uvidim, samozřejmě nevynechám tunig sraz HK, taky chci jet do Mimoně....hlavně chci stihnout TW sraz a doksy....mám toho naplánováno hodně ...v květnu Paka autokros, pak někdy Hořice 300 zatáček (znáte někdo ???) no a dál podle času, peněz, stavu kcháru a dál :D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.2.08, 14:27 |
|
|
Tuner#2
|
MATTESS píše: my tam máme vždycky velkou skupinu a zvláště Běšiny jezdím 6 let, takže znám hodně lidí. Jedu zhruba to co Ty, ale včetně Virtu a pak nějakých srazů, kde bude EMMA a Tuning cup.
|
1.2.08, 18:05 |
|
|
MATTESS
|
Tuner#2: máš málo pohárků??? Doufám, že se bude dařit minimálně jako v sezóně 2007
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
7.2.08, 09:50 |
|
|
Tuner#2
|
MATTESS píše: Tuner#2: máš málo pohárků??? Doufám, že se bude dařit minimálně jako v sezóně 2007 Tak asi to bude poslední nějaká úplná sezóna, tak doufám, že bude stejně dobrá jako loni. Příští rok bude asi priorita bydlení
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
7.2.08, 10:24 |
|
|
žděba
|
tak jsem slyšel že letošní TP HK prej nebude, co je tom pravdy?
to Ondras83: Hořice jsou moooc pěkný závody ať už zátáčky nebo tourist trophy a když se vydaří počasí ( zažil jsem i sníh ), je to supr, pěkná trať, motorky jezděj 2m od tebe, to na uzavřeným okruhu nezažiješ... jinak kdo by se štítil veteránů, tak je na omylu, dědci jedou taky mazec....
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
7.2.08, 10:26 |
|
|
Ondras83
|
žděba píše: tak jsem slyšel že letošní TP HK prej nebude, co je tom pravdy? to Ondras83: Hořice jsou moooc pěkný závody ať už zátáčky nebo tourist trophy a když se vydaří počasí ( zažil jsem i sníh ), je to supr, pěkná trať, motorky jezděj 2m od tebe, to na uzavřeným okruhu nezažiješ... jinak kdo by se štítil veteránů, tak je na omylu, dědci jedou taky mazec....
jj ...hlavně Parus (86) a ESO 500 :D:D:D:D....já mám ale radši auta, škoda že se tam vloni stal ten průser a leto se asi nejede ....přece jenom sem se 2 kol už dávno vzdal....
EDIT: tuning párty...to mě ani nesere, jestli letos nebude, podle mě to je HROZNĚ KOMERČNÍ AKCE...sice sem tam ještě nebyl (ikdyž každej rok mám volňáska) ale i tak....dyť se to ani nedá celý projít....spíš se těšim na TW sraz, Doksy a Mimoň....no a když zbyde čas, peníze, bude čim jet, bude nálada, tak snad i něco dalšího
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.2.08, 18:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|