Autor |
Zpráva |
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Neučast na sraze +pomoc Carlosovi
Tak mám špatnou zprávu. Mou maličkost a ani Pomeranče na srazu neuvidíte. Po dnešní nehodě na skůtru musím ušetřené finance bohužel zainvestovat jinam a navíc si musím dát dohromady moje pochroumané tělo. Vznikl nám vščšak problém kdo by vzal carlose z prahy na sraz? Nenašel by se někdo? Měl jet původně kemě a pak semnou, ale to ted bohužel padlo.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
31.7.08, 20:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: Neučast na sraze +pomoc Carlosovi
Josef.Radocha píše: Tak mám špatnou zprávu. Mou maličkost a ani Pomeranče na srazu neuvidíte. Po dnešní nehodě na skůtru musím ušetřené finance bohužel zainvestovat jinam a navíc si musím dát dohromady moje pochroumané tělo. Vznikl nám vščšak problém kdo by vzal carlose z prahy na sraz? Nenašel by se někdo? Měl jet původně kemě a pak semnou, ale to ted bohužel padlo.
jejej...to sou ty 2 kola zasebou....a co se ti stalo??...a skůtr?...hlavně se uzdrav
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.08, 20:49 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Re: Neučast na sraze +pomoc Carlosovi
Ondras83 píše: Josef.Radocha píše: Tak mám špatnou zprávu. Mou maličkost a ani Pomeranče na srazu neuvidíte. Po dnešní nehodě na skůtru musím ušetřené finance bohužel zainvestovat jinam a navíc si musím dát dohromady moje pochroumané tělo. Vznikl nám vščšak problém kdo by vzal carlose z prahy na sraz? Nenašel by se někdo? Měl jet původně kemě a pak semnou, ale to ted bohužel padlo. jejej...to sou ty 2 kola zasebou....a co se ti stalo??...a skůtr?...hlavně se uzdrav Skutr má bloklý přední kolo a je krapet pocuchanej no já dopadl tak, že mám sedřenou místama kůži až do masa takže rekonvaleccence bude na dlouho. No hlavně si pro něj zejtra musím zajet a nechat na něm pracovat přeci jen to žere míň než Rapid.
|
31.7.08, 20:56 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Tak hlavně hodně rychlé uzdravení chlape...v jedné stopě to dycky bolí víc....držim palce.
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 20:57 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
asfalt je jak struhadlo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.7.08, 21:02 |
|
|
Ondras83
|
ondra120 píše: Tak hlavně hodně rychlé uzdravení chlape...v jedné stopě to dycky bolí víc....držim palce.
vono i ve dvou stopách s řidítkama....na 4kole sem se teď nedávno taky vyválel pěkně v plotu a jako....žádnej med, na rameno nemůžu ještě teď a bok bolí a bolí....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.08, 21:02 |
|
|
kingbacker
|
Stále nevím, jestli na sraz pojedu, protože jen cesta by mě přišla na 1000,- + další výdaje. Ale pokud si to dám všechno dohromady, tak bych ho vzal, pokud by jel někam mimo Prahu, protože přes Prahuuž fakt ne
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
31.7.08, 21:06 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
To jo to bolí tak i s volentem. Všem moc dík za soustrast, ale jde mi i o Carlose bylo by fakt fajn, kdyby se ho někdo ujal a odvezl ho na sraz. Moc dík.
|
31.7.08, 21:06 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Josef.Radocha píše: To jo to bolí tak i s volentem. Všem moc dík za soustrast, ale jde mi i o Carlose bylo by fakt fajn, kdyby se ho někdo ujal a odvezl ho na sraz. Moc dík.
kdyby nebylo ze vsetína do prahy 400 kiláku tak no problemo....škoda...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:08 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
kingbacker píše: Stále nevím, jestli na sraz pojedu, protože jen cesta by mě přišla na 1000,- + další výdaje. Ale pokud si to dám všechno dohromady, tak bych ho vzal, pokud by jel někam mimo Prahu, protože přes Prahuuž fakt ne Myslím, že byste se dohodli je docela flexi jak ho znám
|
31.7.08, 21:10 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
No tak já taky přeju brzký uzdravení hlavně tvoje, a pak i skůtra, no a pokud by mě někdo vzal, tak samo že na benzín dám.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
31.7.08, 21:26 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Carlos píše: No tak já taky přeju brzký uzdravení hlavně tvoje, a pak i skůtra, no a pokud by mě někdo vzal, tak samo že na benzín dám.
dojeď rychlíkem do Valmezu /tam tě vyzvednu/ a jedem
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:32 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
ondra120 píše: dojeď rychlíkem do Valmezu /tam tě vyzvednu/ a jedem
To znám, jezdívával jsem do Vsetína , a rychlík je pomalej, a Pendolino drahý.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
31.7.08, 21:35 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Carlos píše: ondra120 píše: dojeď rychlíkem do Valmezu /tam tě vyzvednu/ a jedem To znám, jezdívával jsem do Vsetína , a rychlík je pomalej, a Pendolino drahý.
jak pomalý, jezdí expres (3,5 hodiny), ty si student se studentskou slevou, já po tobě za benál nechci nic, na zpáteční cestě tě vyklopím v české třebové, nebo tě někdo z prahy vezme:) Měl bys vcelku fanj akční výlet:) (sem o tobě takdy někde výš četl že si vcelku akční:) )
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:37 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Akčnost mi nechybí to ne, ale nevim, ale začíná se mi to líbit tak, že jdu mrknout na ČD.
|
31.7.08, 21:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|