Ve stopě Valašské zimy
Zdarec pani , chystam sa na Valassku rally ( neviem ako sa to presne vola ) .S kym z vas sa tam mozem stretnut ? Ze by sme dali mikrozraz . Viem ze isto pride Jozef Radocha a afro 100 . Niekto dalsi ?
Protože, to Jonny dokonale pomotal tak upravuji INFO. Nejedná se o klasickou Valašskou Rally ale o akci Ve stope Valašské rally
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
13.1.11, 21:22
Reklama
Reklama
21lucas
Ignorant pravidel
Re: Valašská rally
Valasska zimni Rally > vypada to ze ji obyvatele mest na trase chteji zrusit kvuli lonske nehode kdy auto srazilo otce se synem v zatacce
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
13.1.11, 21:28
CrazyMan
neměli tam ani stát...
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
13.1.11, 21:33
21lucas
Ignorant pravidel
ja to taky rikam
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
13.1.11, 21:33
CrazyMan
no včil to bylo ve zprávách
13.1.11, 21:36
Jonny
Junior TW team
Kto sa boli se*e v síni
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
13.1.11, 21:59
CrazyMan
no oni se nebáli a proto už čuchaj fialky zespoda
13.1.11, 22:10
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
zrušit valašku je jako já nevim... zakázat jízdu starým autům... to nejde...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
13.1.11, 22:19
Kristensen
ale prosím vás řekněte mě jak si může někdo stoupnout na venkovní stranu zatáčky nebo třeba někde těsně za hrb, je to špatná událost která se neměla stát ale normálně myslící člověk si tam v životě nestoupne, to samé na vnitřním výjezdu ze zatáčky protože když to auto náhodou neletí ven tak letí dovnitř. Omlouvám se za OT ale když se to nakouslo....
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
13.1.11, 22:20
patrik-hp
Jsme země s historií přes auta přes nic nejsme tolik každodenně zaměstnaný,tak že ať nikdo nic jako rally neruší a jde si raději do hypermárketu trávit výkend.Třeba celá obec těch několika chytrolínů,co pak třeba stojej na louce pod horizontem...Tím se nechci nikoho dotknout ani usmrcených...Ale člověku by mělo být jasné,že tam jde na vlastní nebezpečí a riskuje svými činy jak zdraví tak život.Což v souhrnu to je to nej. a bez něj nic jinýho nic neznamená...Za blbost se platí,a to čímkoliv....
jinak už to teda neni amatérská rally...Pech, Triner, Kresta, Tarabus, Arazim... no podívaná bude...uvidim jak mě to vyjde ale klidně bych jel kdyby mě to vyšlo.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
14.1.11, 02:05
Ondras83
no, kdyby se povedlo, ze by seslo vic lidi z TW tak, abych tam lesama nebloudil nekde sam a po dvou hodinach me to prestalo bavit s tim, ze jen uslysim rev motoru, ale uvidim houby a jel bych domu, tak bych i jel...
v jakym meste a kdy tam budete? nejlip, kdo tam uz byl
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
14.1.11, 14:36
Veteranista
Junior TW team
no to by aji možná šlo, pokud nebude něco akutního na řešení nebo super hnusný počasí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků