|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Tourist Trophy Hořice 6.-7.6.2009
Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
Tourist Trophy Hořice 6.-7.6.2009
|
4.6.09, 22:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Re: Tourist Trophy Hořice 6.-7.6.2009
patrik-hp píše: http://www.amkhorice.cz/forum/viewtopic.php?id=242
Jojo, to je aspoň hezký závod....
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
5.6.09, 07:13 |
|
|
Ondras83
|
mám to 9 km, ale nějak sem se nedostal...a bylo hnusně jako loni ....ale loni sme si aspoň udělali prdel z policajtů, ale jinak to stálo za prd ...závody dobrý, ale počasí se jim nedaří
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.6.09, 08:43 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
myslím, že ten závodzruší po tom dnešním maléru.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
7.6.09, 19:23 |
|
|
patrik-hp
|
Taky jsem nakonec nejel... Včera byla zima jak v řiti polárního medvěda a chcalo...Ale na závod mohlo bejt dobře, sic vítr ale slunko už šlo naproti...
|
7.6.09, 20:43 |
|
|
Ondras83
|
zabil se tam závodník
|
7.6.09, 21:12 |
|
|
patrik-hp
|
Zas???? tam je to každou chvíli,ptal jsem se jednoho co tam cca před třemi lety kočíroval historika Hondu,a prej ten kopec u věže zaklapávaj na tom horizontu a maj tam 200km/h,jsou to blázni,pak taky ty vlásenky nikde zádný zábrany,je to nebezpečný,je to srdcová trať...není to okruh v Brně...A to tam dříve byly dlažební kostky,to musel bejt nářez....
|
7.6.09, 21:46 |
|
|
Ondras83
|
patrik-hp píše: Zas???? tam je to každou chvíli,ptal jsem se jednoho co tam cca před třemi lety kočíroval historika Hondu,a prej ten kopec u věže zaklapávaj na tom horizontu a maj tam 200km/h,jsou to blázni,pak taky ty vlásenky nikde zádný zábrany,je to nebezpečný,je to srdcová trať...není to okruh v Brně...A to tam dříve byly dlažební kostky,to musel bejt nářez....
kostky tam sou pořád, ale jen na náměstí...já už tam teď nejezdim (loni sem byl na poslední závod a letos vůbec) protože mě ty motorky nebavěj, když jezdili auta, tak tam jezdilo plno známejch a to byla sranda, ted už nic...
a těch smrťáků je v motorsportu poslední dobou nějak strašně moc ať už auta nebo motorky, závodníci nebo diváci
|
7.6.09, 21:58 |
|
|
patrik-hp
|
Smrt číhá všude,kde je překonána nějaká hranice....Jestli si vybírá nebo ne,je otázka...Ale štěstí není jen "muška jenom zlatá"....je to i hranice reality a situace..
Kdo nezná hranice svých možností,pokoru před fyzikálními zákony předceňováním svých schopností,ovládáním sebe sama,hraje si se smrtí.Jestli prší nebo maryáš na tom nesejde...je to o jediný prohře...pak už nic,už žádná další hra......
|
7.6.09, 22:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|