Setkání Martin 007, Josef.Radocha a Vit - Kvasiny a Orl. Hor
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Setkání Martin 007, Josef.Radocha a Vit - Kvasiny a Orl. Hor
28.9.2009 Proběhlo malé setkání příznivců starých škodovek s focením v Orlických Horách a před jednou ze zbývajících starých budov AZNP Kvasiny. Fotogalerie bude.
Demosnímek:
Naposledy upravil Vít dne 29.9.09, 14:11, celkově upraveno 1
|
29.9.09, 09:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
No šup sem s těma fotkama..... tahle vypadá dobře.
|
29.9.09, 11:37 |
|
|
chemer
Moderátor
|
No jo, pěkný těšim se na fotky.
|
29.9.09, 11:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
trochu strpení prosím, snímků mám 232 a jsou na nich tři auta... třídím
|
29.9.09, 12:04 |
|
|
Tuner#2
|
Demo snímek bomba, koukám že jste si to včera užili. Já byl v Mostě na srazu sportovních aut a mám 1000 fotek jen z Mostu kdo to bude třídit a promazávat nevím...
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
29.9.09, 12:47 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
máš na pár dlouhých zimních večerů o zábavu postaráno
a jsou tu slibované obrázky
některé hezčí, některé horší, wallpapery v různých rozlišeních na vyžádání možné
|
29.9.09, 14:18 |
|
|
Dawid130
|
Paráda.... pak bych chtěl něco full resolution. pisnu PM
|
29.9.09, 14:45 |
|
|
Nepér
|
Nemá to nějaký divný barvy?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.9.09, 15:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Co "to" ?
|
29.9.09, 15:28 |
|
|
fatal
rejpal
|
To nebe. To dole skoro není vidět, jak se to krčí schované za trávou.
|
29.9.09, 16:03 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Víte moc pěkný...dokonce až tak, že ta moje mrcha vypadá tak, že má stejnej celkem rozumnej lak.
Jinak setkání bylo domluveno po mé dovolené v Orlických horách poblíž obce Zdobnice od které to do Kvasin již není daleko. Proto sem i přes naléhání kamarádů vzal celkem zbytečně Rapida sám pro sebe i když sem se mohl svést v klidu s ostatními v autě.
V Pondělí proběhlo přejetí k Josefovi kde sem byl již tradičně pohoštěn...velice děkuji za jídlo a příjemné prostředí. Dále s Josefem k Vítovi do Kvasin a následně nahoru do Deštného v Orlických horách. Fotky probíhaly jak cestou nahoru nahoře i cestou zpět Ty poslední, bych řekl, že budou zřejmě patřit k nejlepším...dokonce i mě se líbilo pozadí, popředí a prostě vše. Patří k nim foto před kostelíkem a stromem, které jsou zde již uvedeny.
Chvíli strpení, jistě se bude vše líbit.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
Naposledy upravil Martin 007 dne 29.9.09, 17:21, celkově upraveno 1
|
29.9.09, 17:17 |
|
|
paži
|
fotky parádní, moc se mi líbí hlavně ta poslední jak jsou tam všechny 3 auta... kdybys mi jí prosímtě poslal na mail někdy, tak budu rád a budu mít konečně pořádnou tapetu:)
jinak za mě jediná poznámka - sundal bych na focení značky... přijde mi že umělecky focený auto se značkou vždycky něco ztrácí...možná je to tím že mě to prostě upoutává, nevím...no ale to je fuk, je to dobrý
|
29.9.09, 17:21 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jen upozornění, ta druhá fotka s ne zcela běžnými barvami je klikací a vede na začátek dokončené fotogalerie, mám totiž dojem, že si toho všichni nevšimli (a nebo blbě čtu, co píšete)
foto pošlu rád, stačí říct v jakém rozlišení a kterou a pozadí je hotovo, a nebo nemusím posílat, dám to ke stažení sem, to je jednoduché
|
29.9.09, 17:40 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
Vít píše: jen upozornění, ta druhá fotka s ne zcela běžnými barvami je klikací a vede na začátek dokončené fotogalerie, mám totiž dojem, že si toho všichni nevšimli (a nebo blbě čtu, co píšete)
foto pošlu rád, stačí říct v jakém rozlišení a kterou a pozadí je hotovo, a nebo nemusím posílat, dám to ke stažení sem, to je jednoduché
ja se hlasim ze sem premejlel stale kde ze jako je ten odkaz )
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
29.9.09, 18:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
|
29.9.09, 18:26 |
|
|
Reklama