tak v neděli 19.7.2009 opět jízda veteránů – Litohlavy (u Rokycan), zápis je od 8–9..... nikde jsme nenašli kloudné info, já bych to viděl příjezd na 11
Nádhera jako vždy...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
19.7.09, 20:27
MATTESS
Měl jsem čas jen dopoledne, ale i tak měly oči pastvu. Ty Jaguary E-type, to byl nářez. Ty snad byly po čerstvé renovaci. A to XJS, to bylo ůžasně tichý auto
Ještě jsem k galerii přiložil odkazy na 3 videa
Jeje, co Ty tady? Já jel okolo dopoledne do Plzně a nic moc zajímavého jsem nezahlídnul. Pak cestou zpět akorát dojížděli druhou jízdu. Myslel jsem, že doma vemu Rapida a pojedu se tam podívat. Ale v infu psali, že je jízda pro vozidla do r. 1945 a tomu moc neholduju. Tak jsem nikam nejel
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků