|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
Jak na stropnicu ?
Zdarec , podarilo sa mi zohnat kasnu v ktorej je este stropnica , je velmi pekna a ja ju chcem pred lakovnim zlozit aby sme ju neponicili a potom ju dat z5 . Zlozit pojde v pohode ( bez poskodenia -skusal som to na starej kasni ) ale ako ju nahodit tak aby nebola dokrcena a aby sa mi neroztrhla ? Jedna sa o Rapid a skla pojdu dole .
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
22.1.10, 23:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
paži
|
podle mě to chce víc lidí a mělo by to jít ok
|
23.1.10, 03:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a horkovrzduška na alkapren
|
23.1.10, 07:25 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
na tejto karoserii je o problem naviac - stersne okno takze chyba ta prva vystuha spasovat to bude dost problem
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
23.1.10, 23:39 |
|
|
Kristensen
|
Já jsem vždycky začínal od předního okna, je lepší když jsou dva jeden sedí vzadu a lehce natahuje, potřebuješ chemopren a několik kolíčků na prádlo pokud možno s co nejsilnějším pérem. Jinak pokud je střešní okno tak se mě to nejlíp dělalo, když jsem začal právě tím strešním oknem a pak celej strop postupně dokola natahoval. Ono je videt jak moc byla původně zahnutá úřes rantl takže nějaká základní poloha je, jde spíš o to že většinou pokud se montovalo střešní okno tak se stropovice nesundávala, takže když se prostříhla tak se lehce prověsila dokud se tam nedal rám okna na kterej se zase došponovala, takže když by jsi ji tam dával klasicky od předu tak by jsi musel myslet na to aby jsi ji u okna nechal lehce volnou.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.1.10, 07:23 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|