|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Nyiziel
|
dotaz
Ahoj,
prosím o radu.. mám felicii 95 jednu z prvních a chtěl bych vyměnit původní volant za 4ramenný (buďto záslepka nebo airbag - to nevím jak to je, ale nechi aby fungoval) ale slyšel jsem, že jsou nějaký problémy s montáži - jin tisíhran nebo co?? Nevíš jak to vyřešit a je-li to vůbec možné vyměnit? Díky moc
|
20.2.10, 19:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Milan Koukal
|
no jednou jsem to dělal a měnil jsem řídící tyč plasty kolem volantu a držák páček a samozřejmě volant
ale už je to nějaký ten pátek tak nevím jestli ta řídící tyč je jiná nebo ne.
|
21.2.10, 22:14 |
|
|
Cheff
|
Nestrašit - mělo by to jít v pohodě, jen je potřeba sehnat správný volant. Konkrétně Feldy maj 2 tisícihrany - stará a nová. Přelomovej rok tušim 96. Takže asi jednodušší trošku zapátrat. Já sem teď taky sháněl. Jinak je i redukce, ale tam nevim jak to je dělaný - sehnal sem ten "správnej". A jak již bylo zmíněno 4ramenej volant se dělal i bez pytle.
_________________ Žabák 1201 (1957),Róza 1203 (75)
a nově Favo (93)
|
28.2.10, 23:22 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.2.10, 23:25 |
|
|
mihal.dp
|
Ja som tiez zohnal volant s bagom, tak som odvrtal nity a airbag vybral von teraz cakam na vhodne pocasie aby som ho vystrelil, zobral ten plech a zmontoval
|
1.3.10, 01:11 |
|
|
kwiko
|
mihal.dp píše: Ja som tiez zohnal volant s bagom, tak som odvrtal nity a airbag vybral von teraz cakam na vhodne pocasie aby som ho vystrelil, zobral ten plech a zmontoval
A to preco? Ved ho tam mozes kludne nechat, pokial ho nezapojis na Rj, tak urcite nevystreli
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
1.3.10, 06:53 |
|
|
mihal.dp
|
Pretoze tam nepatri (favorit by to vycitil a robil by mu zle ) a chcem ho vidiet vystrelit
|
1.3.10, 10:47 |
|
|
Cheff
|
Možná trochu blbej dotaz, ale kudy poletí krz ten plast? Nebo už to máš odplastovaný (střed volantu od pytle) - myslim, že ve Fe to při výstřelu chodí středem toho plastu...
_________________ Žabák 1201 (1957),Róza 1203 (75)
a nově Favo (93)
|
1.3.10, 20:31 |
|
|
mihal.dp
|
cervenym oznacene boli nity, zelena spaja tu plastovu cast v ktorej je airbag s volantom, cize bez toho plechu to spolu drzat nebude
takze mojou ulohou je zneskodnit airbag a plech prinitovat naspat
|
1.3.10, 20:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|