|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Mechanika sťahovania okna,Fábia.
Autor |
Zpráva |
kimmi
|
Mechanika sťahovania okna,Fábia.
Nefunguje mi jedno zadné sťahovanie okna,je manuálne.Keď točím kľukou akože okno dole tak okno je namieste,no dá sa potlačiť rukou nadol.Ak točím kľukou akože ho zatváram tak ide opekne hore a tam aj drží.
Fábia Combi/2004.
Nejaký návodna odstránenie tohoto problému,postup od tapacírov až atď........,ďakujem.
|
12.2.10, 13:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Rozobrat tapaciry , typujem ze sa ti okno vyzulo s toho plechu v ktorom to drzi . alebo sa mohol vykrutit sroub co spaja ten plech s jazdcom . Kazdopadne sundat tapaciry a badat
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
12.2.10, 20:17 |
|
|
Kristensen
|
Pokud ti dolu nejede samo a sesuneš ho ručně a nahoru už jde vytlačit kličkou tak ti s největší pravděpodobností vypadlo z přídržných lišt, většinou to je díky blbcům kteří ti ráno v mraze sednou do auta a snažej se otevřít okýnko který je zamrzlý v rámu. Sundat tapec, vyjet se stahovačkou nahoru k oknu a pokusit se ji tam rukama domáčknout pak popojet níž podepřít stahovačku a okno domáčknout do konce, kdyby jsi to chtěl udělat s oknem dole tak se nemusíš trefit a nepujde ti to potom zavřít.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
12.2.10, 20:54 |
|
|
kimmi
|
Ešte by bolo dobre napísať ako dám všetko dole na felde som to x krát robil ale na fabii nikdy,ďík.
|
12.2.10, 22:43 |
|
|
Drak
|
Na tom nic není, sundáš madlo, kličku od okna a po obvodu tapecu jsou šrouby, nahoře je zaháklej do gumy okolo okna.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
13.2.10, 08:48 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
jo a ještě doufej, že máš šroubované spoje plechu na dveře a ne jak já nejtované 5 nejtem
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
13.2.10, 08:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a okno se nesmí moc utahovat jak se dorve M6 tak střelí sklo, utahuje se přiměřeně a pak sem tam vypadává
mně se to stalo hned napodruhe co jsem měnil stahovačku řádně jsem sklo utáhnul, vyjel nahoru a asi za dvě minuty prásk a vysypalo se na mě vyděláno miloš
|
13.2.10, 16:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|