Autor |
Zpráva |
ppromi
|
LED do přístrojové desky a vypínačů (favorit 89)
Zdar, četl jsem, že jdou koupit ledky přímo do palubní desky a vypínačů. Zajímalo by mě, kde a jestli to jde koupit už tak, že to jenom vyměním za původní. Myslím to tak, jestli to už bude i s tou "redukcí" pro zastrčení do přístrojové desky/vypínače. Děkuji.
|
16.5.10, 10:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
16.5.10, 11:00 |
|
|
ppromi
|
J díky a též díky za rychlou reakci ... Jen jestli se mohu zeptat..., kde mezi tou hromadou najdu tu správnu pro palubku a vypínače ?
|
16.5.10, 11:02 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
na tom odkazu jsou diody primo do vypinacu a palubky, staci si najit spravnou barvu jenom nevim jak odstranis tu zelenou vrstvu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
16.5.10, 11:10 |
|
|
ppromi
|
JJ, už jsem to tam našel..., vypínače chci mít zelené, protože k tomu už mám i zakoupené rádio, do palubky to dám asik podle barev, aby mi ta bílá neprosvítala přes tu barevnou fólii palubkovky ...
|
16.5.10, 11:14 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
využiju téma ...
felicie má taky stejné patice žárovek tj T5 ? nebo jinačí díky za rychlou odpověď
|
26.5.10, 14:26 |
|
|
ppromi
|
Taky ještě přihodím ..., jaké jsou v palubovce a jaké ve vypínačích ?
Jinak zde se mi zdají o mnoho levnější ... http://www.a-elektro.cz/autozarovky-led ... -1led.html
A ještě, dělám si auto to "greenu", tak by mě zajímalo, jestli nebude bílá led dioda prosvizovat a zneviditelňovat tu zelenou vrstu vypínače (že by vypínáč svítl např. velmi bleddě, až do bíla) a jestli nebude lepší použít zelenou LED ..., to samé do přístrojovky, koupit bílé, nebo barvy, podle barev různých kontrolek (např. pro baterku je lepší bílá, nebo červená dioda ?), díky ...
|
27.5.10, 20:46 |
|
|
Šemik
|
samozřejmě že je nejlepší používat barvy příslušné kontrolky.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
27.5.10, 20:56 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
takže je tam ta patice T5 ?? jinak ty jsem našel tady: http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=4010570&p=3
|
28.5.10, 04:47 |
|
|
ppromi
|
|
28.5.10, 13:10 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
díky, tam mě to nenapadlo hledat ty patice
|
28.5.10, 13:45 |
|
|
varok
|
Zkusím se zeptat i zde, ptal jsem se sice i v jiném tématu, ale zkusím. Nevíte prosím někdo, jak odstranit tu hnusnou zelenou barvu na panelu s těmi kolečky u topení s feldy? U vypínačů na fáčku jsem to zelené odstranil ředidlem, ale u panelu felda topení je ta zelená barva jakoby z opačné strany, tedy hned pod tou černou a bílou barvou.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
29.5.10, 14:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|