Autor |
Zpráva |
varok
|
Vidíš. Já mám podobný problém u feldy po tatíkovi. Střešní okno jsem zalepil stříbrnou páskou, všude sucho ale ten gumový kobereček vzadu za řidičem je po delším dešti mokrý. Ty normální koberce na podlaze i vše kolem je suché, taky nevím odkud to je vlhké.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.8.10, 13:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
bosator
|
Re: zatekani do feldy
zkoukni odvodnovací dírky ze spod dveří, jsou tam 4, jestli je nemáš ucpané, jestli ti ve dveřích nezůstává voda, krerá pak přez spodní hranu čalounění vytéká do interiéru....
|
27.8.10, 11:29 |
|
|
CrazyMan
|
Bingo bolest felicíí (samo až po kufru)
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
28.8.10, 13:09 |
|
|
Desperado
|
Kudy teče do auta je někdy hledání jehly v kupce sena mě teklo u favorita taky jakoby na podlahu u řidiče, tak sem všechno procházel a přišel na to, že na spodních rozích čelního skla (jak u favoritu tak u feldy) jsou v karoserii takove důlky, a těma mi tam chcalo (měl sem dole celou palubku a kropili mě wapkou, takže sem to viděl). Na tejden byl klid a voda v autě byla zase. Natekla tam potvora dveřma, protože jako to kape od oken do dveří, tak to zachytávali repráky a přes ně skrz tapec to teklo do auta. Stačilo udělat takovej igelitovej "přehoz přez repro, a byl a je klid. Tvůj problém bude ale asi skrz to sklo, protože felda má repro mimo tapec, takže tam by to asi nemělo jak týct...
_________________ Škoda Favorit 136LS
|
28.8.10, 13:45 |
|
|
varok
|
A nevíte prosím někdo, kde by mohlo chcát do feldy mě? Střešní okno mám zalepené, protože je ulomený uzávěr a nový nemohu sehnat. Míval jsem mokro u řidiče na koberci. Od zalepení střešáku tam je sucho. Teď ale po delším dešti mívám mokrý gumový koberec za řidičem. Tedy vzadyu na straně řidiče. Vše kolem je suché, ale ten gumový koberec má úplně vlhké mapy.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.8.10, 14:52 |
|
|
CrazyMan
|
tak to už bude těmi dveřmi jak tady vzpomínali... nikde jinde to není možné... kdyby ti to tam chcalo kufrem tak budeš mít spíše mokré plato a sedačku
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
28.8.10, 14:59 |
|
|
Jura
|
Na felda klubu to někdo napsal jasně... pokud je mokro pod nohama (mokrej koberec a louže) tak tam chčije dveřma (chybí igelitová vápln) pokud je nasáklej molitan pod palubkou nebo zadek za palubkou de to těsnením předního skla...Jednoduchá pomoc je ta, že musíte odkrýt těsnění po vnějším obvodu a narvat tam silikon nějakej a po celým obvodu kolem dokola (střešní bitumenový tmel 310ml za 90Kč) a máte navždy klid... sám to budu dělat příští týden, protože mi nachčilo do rádia z teho molitanu... Je to nejjednoduší a nelevnější řešení a to těsnění vyloučíte... Sám sem chtěl prvně nechat vyměnit těsnění, ale mechoš říkal, že je to naprd, že to sklo může prasknout ten rám bude určo shnilej atd...a guma drahá nebo co a že by se to mohlo dost prodražit, že ten tmel (silikon) vyjde nastejno a za kačku.
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
28.8.10, 15:45 |
|
|
shrekzv
|
ten tmel je fajn do doby kym nemusis menit celne sklo ......ja mam prkny pripad do 120ky...tieklo poza pant zadnych dveri do stlpika a naspodku stlpika to vytekalo do vnutra auta....kym som nato prisiel...tak bolo auto 3x vytopene:D
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
28.8.10, 18:47 |
|
|
Desperado
|
Citace: pokud je mokro pod nohama (mokrej koberec a louže) tak tam chčije dveřma (chybí igelitová vápln)
On tam ten igelit může bejt třeba i jenom špatně danej a je vymalováno. Nevím jak to je na feldě, ale na favoritu mám ten igelit ve dveřích dvojatej : jedna vrstva je normálně nalepená na dveřích a druhá vrstva jde od tý první první vrstvy jakoby dovnitřku dveří přes ty "tvárnice" bo co to je.
|
28.8.10, 21:06 |
|
|
varok
|
Aha, tak zkusím sundat čalounění na všech dveřích a zkouknu ty igelity. A čalounění na feldě se sundává stejně, jako ten novější typ u fáčka?
|
29.8.10, 15:12 |
|
|
Jura
|
Taky mám po dnešku zase mokro sakra
|
31.8.10, 19:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
s origo se pracuje nejlíp a nejni ani dražší než druhovýrobní
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.8.10, 20:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dle etky 370,-
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
31.8.10, 20:24 |
|
|
Desperado
|
lord_sef píše: k*rva uz... po aute jsme s bratrem lili vodu, nikde ani kapka... ted zacne venku ch*cat a voda v aute zas... tak kudy..... to same i pravyma zadnima dverma... pres igelit to netece tak nevim kudy.. Musíš hledat hele...ještě vím o jednom místě, kudy může týct skrz dveře, a to přes táhlo (bowden) od kliky na otvírání dveří. Tohle se mi dělo na favoritu, předělal sem komplet igelit ve dveřích a stejně tam bylo po dešti mokro. Stačilo nad lanko dát kousek folie a tu přilepit k tý dveřní folii a je klid. Citace: k*rva uz... po aute jsme s bratrem lili vodu, nikde ani kapka... ted zacne venku ch*cat a voda v aute zas... tak kudy..... to same i pravyma zadnima dverma... pres igelit to netece tak nevim kudy
Jinak pokus ste to auto kropili wapkou, tak to je na ho**o...ať bratr veme kýbl nebo kropičku (bez kropáčku) a leje to nejdřív nadedveře (jakoby do dveří)...pak z dalším kýblem a tentokrát na spodní podelnou gumu okna...ať tam leje, co to de, ona se ta potvora voda někde objeví
|
1.9.10, 20:44 |
|
|
Jura
|
Jak jsi to objevil a kudy přesně ti tam teče a co vše máš mokré?
|
1.9.10, 22:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|