|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
nefunkční km na polubovce - felicia
Autor |
Zpráva |
U_R_B_I_
|
nefunkční km na polubovce - felicia
Nefunguje mi Měření najetých km, zaseklo se mi jak spodní ( co se vynulovává ), tak i celkový počet km.
Někomu by to spíš vyhovovalo a le chci stim něco udělat. Nevíte, čím to může být?
Děkuji
|
26.8.10, 19:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
prasknute kolecko v tachometri, pokial teda funguje rucicka. ak je tacho uplne mrtve tak najskorej nahon v prdeli
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
26.8.10, 21:22 |
|
|
U_R_B_I_
|
Jo zastavili se ale oba dva měřiče najednou, proto mi je to divný.
Tak jestli nemohlo vylítnout nějaký to lanko nebo co to prej měří vzdálenost
|
27.8.10, 07:41 |
|
|
Capricorn
|
No lanko určitě ne pokud ti ukazuje tachometr rychlost... Uvnitř tachometru je šnekový respektive ozubený převod plastových koleček a zásada je nenulovat počítadlo km za jízdy protože jinak se tyto plastové kolečka poškodí... bohužel mnohým to nedochází takže pak se můžou tlouct do hlavy a nadávat, ale můžou si za to vlastní vinou jelikož je o tom zmínka i v návodu k obsluze. Tady o tom máš něco málo na Felicia klubu... http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 3&p=198967
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
27.8.10, 08:11 |
|
|
U_R_B_I_
|
jojo otom vim, nato jsem si dával pozor a vynulovával jsem to jenom když jsem stál na místě.
Mě bylo totiž záhadou, že mi nejde ani ten druhej hlavní měřič najetých km.
Takže jinak zbývá jenom vyměnit celý budíky?
|
27.8.10, 11:32 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
U_R_B_I zajdi do mototechny kup plastove kolecko za 5 Kc a vymen to
protoze ti nejdou oba ukazatele tak se ti odsralo kolecko ktere je hlavni na pocitani kilometru jak celkovych tak dennich
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=284
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.8.10, 11:46 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|