Zdravíčko, mám takovou tradiční závadu-ulomená jedna mřížka na výdechu topení, vypadá to ale blbě, tak jsem se chtěl zeptat, jestli to jde rozebrat a opravit, nebo jedině pořídit novou a to potom kde?díky!
18.10.10, 08:18
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: Octavia I
I.n.s.o.m.n.i.a píše:
Zdravíčko, mám takovou tradiční závadu-ulomená jedna mřížka na výdechu topení, vypadá to ale blbě, tak jsem se chtěl zeptat, jestli to jde rozebrat a opravit, nebo jedině pořídit novou a to potom kde?díky!
vrakec a tam to i pochopíš jak to drží, jde i vypáčit jen ta mřížka, šroubovákem natlačíš novou nebo kleštěma potáhneš zpět miloš
18.10.10, 09:13
Jonny
Junior TW team
Milošu diki ja ich mam tiez 3 polamane a vzdy som si myslel ze sa to meni komplet cele aj s palubkou . Takze staci pouzit mierne nasilie ? mas na to naky spesl grif ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
19.10.10, 19:57
slovacek.milos
Mistr mechanik
Jonny píše:
Milošu diki ja ich mam tiez 3 polamane a vzdy som si myslel ze sa to meni komplet cele aj s palubkou . Takze staci pouzit mierne nasilie ? mas na to naky spesl grif ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků