Autor |
Zpráva |
vapno92
|
Favorit - Podklady budíkov. Moje ale aj vaše návrhy a nápady
_________________ IQ+♥=ŠKODA EX:Favorit '94 a.k.a. Faťas Zradil som ale nikdy nezabudnem Peugeot 405 1.9GRD
|
8.6.11, 15:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
Re: Favorit - Podklady budíkov. Moje ale aj vaše návrhy a ná
Mě se nejvíce líbí ta první předloha. Je taková nenápadná, podobná původnímu řešení, ale je pěknějsí. Kdybych to uměl, taky bych si ji dal.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
8.6.11, 19:09 |
|
|
Dundee
|
Jo, ta první se mi taky docela líbí, jen bych tam nechtěl ty menší číslice- zdá se mi to trochu nepřehledný.
_________________ Dacia Duster 1.6SCe+ LPG '17 s 85.380 km na tachecu- "Drobek"
|
8.6.11, 19:15 |
|
|
vapno92
|
Akurát riešim problém s tachometrom a smerovkami. Tachometrom preto, lebo už od kúpy auta ukazuje tak o 15km/h viac. Troška som to vyrieišil iným nasadením ručičky ale stále to nieje ono. Budem asi musieť podľa otáčok kalibrovať. Druhá vec celkovo smerovky a podsvietenie, hľadám vhodný materiál ktorý má aj kontrastnú čiernu... Asi fólia do laserovky... Každopádne tie prvé mám na aute a nevyzerajú zle Pár drobných úprav ešte...
_________________ IQ+♥=ŠKODA EX:Favorit '94 a.k.a. Faťas Zradil som ale nikdy nezabudnem Peugeot 405 1.9GRD
|
8.6.11, 20:04 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
tabulky vystrahy > v kazde praci je urcite vidivate, folie je dost pevna barevne stala barva se na ni urcite taky udrzi uz si nepamatuju kde sem je kupoval (nejaky e-shop v Praze) ale A4 stala asi 6 Kc EDIT: u tech prvnich bych v rozmezi 50; 90; 130 udelal nejakou barevnou carku aby byly videt MAx rychosti mesto, mimo, dalnice a ten font pisma no nevim asi obyc cislice ne ten kalkulackovy styl a ten napis Favorit
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.6.11, 20:06 |
|
|
vapno92
|
Ono asi málokto mal prístrojovku von a naspäť toľkokrát ako ja To už je grif. Podsvietenie je LEDkové už dávno, oranžové momentálne...
|
8.6.11, 20:19 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
no ja C4 asi 100 a ve felde cca 50x predtim nekolikrat Lada 2101, 2103 a favority
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
8.6.11, 20:23 |
|
|
vapno92
|
Takto to vyzerá live. Pre porovnanie
|
8.6.11, 22:40 |
|
|
varok
|
Mě se ty kalkulačkové číslice docela líbí, ale ten nápis favorit by to chtělo udělat lépe. Jinak dobré.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
9.6.11, 10:40 |
|
|
vapno92
|
Ten Favorit bude možno tiež digitálny... Uvidíme, toto sú už detaily
|
9.6.11, 11:57 |
|
|
Capricorn
|
No zle to nevypadá ovšem bych si dával pozor na dobrou čitelnost oněch podkladů. Už je to cca 5 nebo 6 let kdy byl ve Světě motorů návod jak vyměnit podklad budíků u Fava a bylo tam uvedeno že na STK to posuzují tak že to povětšinou přecházejí bez sankcí, ale hlavní je zachovat původní přesnost rozestavení údajů a dobrou čitelnost. Čili bych byl v tomhle ohledu opatrný jak při volbě písma tak i v tom nesnažit se tam za každou cenu nahustit cokoliv. Vím vždy se dají vyměnit za původní, ale kdo by se s tím drbal (jistá možnost je si sehnat na STK i druhý přístrojový štít). Kdysi což už bude těch 8-9 let jsem o podkladech taky uvažoval, ale pak mě to pustilo a teď bych naopak ty původní nevyměnil vůbec.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
9.6.11, 12:04 |
|
|
Capricorn
|
Akorát možná maličkost co se mě osobně nelíbí... u obou hlavních ukazatelů tj. otáčkoměr i tachometr je volený stejný formát. U otáčkoměru bych nechal formát původní tak jak je u nového typu tj. x1000 a ne x100 resp. údaje v jednotkách a ne desítkách. Takhle by se mohlo stát ještě vzhledem k vyobrazení těch polovičních hodnot že dojde v nějaké situaci k záměně kdy v rychlosti a ne zrovna moc koncentrovaném stavu se řidič splete a údaje si pomýlí... vím teď si každý řekne že přece není blbej a že se to nemůže stát... že přeci ví kde je otáčkoměr a kde tachometr, ale tohle člověk tvrdí v klidu u PC a ne v provozu kde se někdy ten klid přece jen vytratí a pak už je to jen otázka jestli si člověk bude jistý i v nějaký ten vypjatější okamžik a přece jen se nesplete. Jednoduše mi i při letmém pohledu přijde původní formát přehlednější a hned rozeznatelný a to i za tmy při osvětlí přístrojů kdy si myslím že je ten rozdíl ještě znatelnější. Nebo bych alespoň u otáčkoměru ty poloviční hodnoty vynechal a nechal je jenom u tachometru.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
9.6.11, 12:49 |
|
|
Karátek
|
Vypadá vše dobře, super práce. Ale té práce okolo, to chce čas.
_________________ Škoda Favorit ELTRA 151 L PICK-UP Elektromobil. Rok výroby: 1992. Pohon: Trakční baterie. Napětí: 84 V. Kapacita: 180 Ah (C5). Výkon: 15,4 kW. Max. rychlost: 80 km/hod. Dojezd: Podle terénu, max. 80 km. Spotřeba: 20 až 25 kWh/100 km.
|
9.6.11, 16:57 |
|
|
Mex
|
Tak tu třetí verzi podkladů možná tak do alegorického vozu Ale jinak ostatní ujdou.
_________________ Favorit GLXi
|
9.6.11, 17:01 |
|
|
vapno92
|
Včera som skúšal prerobiť smerovky a skoro úplne som zničil pôvodné podklady... No nevadí, svet sa nezrúti... Keď bude čas, skúsim kombináciu priesvitná fólia, laserová tlačiareň, ako podklad papier a pod smerovky zelenú fóliu. Je to tuzing, ale zadarmo a efektne Rozmýšľam že sem pridám dáke fotky autíčka ale je na tom ešte dosť práce.
|
9.6.11, 18:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|