Autor |
Zpráva |
JannyMi
|
Uprava interieru favorit
Jedina uprava ktoru chcem zrobit je vymenit riadiacu paku za drevenu ...... chcel by somsa spitat na vase rady co sa da este zrobit z interierom aby som ho skrašlil ?? a taktiez mam otazku keby som kryt pristrojovej dosky polepil z nejakou tapetou ci by sa to nahodou od tepla ktore vznika cez leto v aute nahodou neodlepilo
_________________ PEUGEOT PARTNER 1.9D DW8
|
10.1.13, 09:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
Re: Uprava interieru favorit
drevena hlavica bude posobit v plastovom interieri jak past na oko. podobne ako chromova, lebka, alebo cokolvek ine, co nebude z cierneho plastu. mas na mysli taketo "vylepsenia" interieru? ak sa ti nepaci, mal si si kupit ine auto.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.1.13, 10:18 |
|
|
JannyMi
|
ineterier sa mi paci len rozmyslam co by som mohol este polepit z tapetou aby ta drevena hlavica nebola jedina drevena vec v interieri chcem len take male skraslenia
|
10.1.13, 10:27 |
|
|
ventYl
|
nic, tipujem, ze ta tapeta to pri prvom silnejsom slnku vzda a odlepi sa.
ale drevena tapeta /o\ to je este o jeden level horsie ako "carbon look" tapeta
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
10.1.13, 10:39 |
|
|
MATTESS
|
Zkrásnění? Opak bude pravdou
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
10.1.13, 10:57 |
|
|
JannyMi
|
skoda ze kopu fotiek co popridavali ludia do garaze svoje auta sa nedaju zobrazit i to by stacilo ako inspiracia
|
10.1.13, 11:06 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Do fáva se dělala taková sada polepů na palubku v designu leštěnýho dřeva. K tomu by se dala zvolit vhodná řadička. Pravdou ovšem je, že to vypadá naprosto hnusně. Každopádně, pokud si koupíš nějakou tapetu, pak věz že na těch plastech jak jsou Ti to držet nebude. Ty plasty budou potřebovat základ a nějakej plnič, nebo něco, aby byly hladký. Na tý struktuře Ti samolepící tapeta nebude vubec držet. Prostě zbytečná práce navíc. A jenom kvůli tomu, aby byl výsledek velmi nejistý a při dobrém výsledku pořád velmi rozpačitý. Nebo zkus fládrování.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
10.1.13, 12:45 |
|
|
gokralik
|
A nebo když už to musí být, tak si sežeň tyhle polepy a dřevo i na ručku. Pak to vypadá už jakž takž. Polepy byly kdysi v barvě dřeva řadičky a ručky, ale bylo do nich vyvrtáno moc děr, tak jsem sehnal jiné, bohužel tmavší. No na zakrytí děr v přístrojovce to stačí. Mě se imitace dřeva kdysi strašně hnusily, ale poslední dobou tomu přicházím na chuť. Trochu to rozptýlí tu plastovou šeď/čerň. A pokud může mít tuhle fičuru i Passat, tak proč ne Fávo nebo Felda.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.1.13, 15:30 |
|
|
JeeRKa
|
http://www.rajce.net/f443465227Mám v Rapidovi taky dřevěný tuning
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
10.1.13, 16:55 |
|
|
Sotek
|
mám řidičák cca 14 let a s klidným svědomým můžu říct ( taky jsem měl období rádoby tuningu ), že auto je nejhezčí tak, jak sjelo z výrobního pásu ( krom kol samozřejmě - ale i originální jsou pěkný ) U takhle starých aut veškerý tapety, polepy, kov apod, bude strašný kýč. Já osobně bych nejvíc ocenil krasně uklizeno, zachovalou a naleštěnou palubku...
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
10.1.13, 18:45 |
|
|
CROWACK
|
proč jen tapetu, proč ne rovnou chlupy? To tam bude hned útulně
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.1.13, 19:00 |
|
|
MATTESS
|
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
10.1.13, 20:21 |
|
|
CROWACK
|
jáááj eště koberec autobusáckej, ten jsem nikde nenašel
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.1.13, 20:38 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ja mel drevo tapetu na fazolovi okolo vypinacu a vydechu ted mam na evikovi tohle a premyslim jestli to nechat nebo sundat > http://i.imagebanana.com/img/opba8d29/Evasion_411.jpg
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
10.1.13, 21:20 |
|
|
JannyMi
|
teraz som sa dobre posmial vdaka za zlepsenie nalady
|
11.1.13, 10:44 |
|