Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 12:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Nastavenie splynovaca 
Autor Zpráva

Příspěvek Nastavenie splynovaca
ake rady date k nastaveniu?..je to lovato...v skodovke...su tam dva somare na tocenie...jeden medzi hacisami na vodu a druhy od strany kde je ten sitic plynovy co spina.........a ventil na hadici do zmiesavaca...skapina mi to na volnobeh..uz to aj slo....krasne vrcal...na druhy den zase nanic...pri suvislej jazde no problem....ide to ako hodinky...ventil na hadici do zmiesavaca mam na 2,5 otacky otvoreny......ist to ide...aj ked sme v aute 5ti....a 105kovy motor a 5q prevodovka:D....na benzin to ide ako hodinky...vymenene gumicky na srouboch co sa karbec steluje...zavrel som benzin aj vzduch a motor si vrcal dalej:D.....spravene...teraz sa da pekne stelovat....len..skapina na plyn.....da sa to nejakym zazrakom doma zostelovat?...alebo co tomu moze chybat?....ked to predtym skapinalo pridali sme volnobeh..ten cervicek naspodku karbca.....a isisel plyn ok...na druhy den uz nie...poradte prosim ze co...lebo ja uz som zufaly...a na co je ten somarik medzi hadicami na vodu...bo ten druhy je na volnobeh vraj....
vdaka

10.2.09, 20:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
ten veliký somár mezi hadicemi je na dávku plynu a ten malý somárik na reduktoru je na volnoběh

pokud máš vyhoněnou 105 tak budeš věčně nastavovat somára i somárika

zkus odvětrávací hadici na víku ventilů zavést pod motor a v sání ji ucpi :D miloš

11.2.09, 12:42

Příspěvek 
uz to mam...to medzu hadicami bolo na podtlak zo sania :D uz plyn ide ako hodinky

11.2.09, 15:59

Příspěvek problem
zaviedol som športový filter vzduchu a na plyn to kape no na bentín super potrebujem s tým poradit dá sa nastavit v pomere viacej vzduchu na splynovači lovtec?

4.3.09, 00:29

Příspěvek 
Športový filter zahoď. Plyn potřebuje mít podtlak v sání a ten xindl, co sis tam dal má větší propustnost a snižuje ti podtlak.

4.3.09, 06:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Drak píše:
Športový filter zahoď. Plyn potřebuje mít podtlak v sání a ten xindl, co sis tam dal má větší propustnost a snižuje ti podtlak.

a nedá sa to nejako nastaviť večší podtlak alebo tak lebo chalani maju fáva benzín/plyn a tiež maju športový filter a v pohode?
A ESTE OTAZKA BEZ SPORTOVEHO FILTRA MI TO FRCI DOBRE NO SEM TAM MI VOLNOBEH STRAšNE KLESNE NO STáVA SA TO IBA DAKEDY MOJA SPOTREBA JE SKORO 13L NA 1oo hmmmm?

4.3.09, 08:37

Příspěvek 
Drak píše:

ja ho mám a pohoda, a na splyňnovači sa nastavuje plyn, ak chceš bohatšiu zmes tak povol ventil medzi splyňovačom a mixerom...

4.3.09, 08:41

Příspěvek 
28Marosko28 píše:
A ESTE OTAZKA BEZ SPORTOVEHO FILTRA MI TO FRCI DOBRE NO SEM TAM MI VOLNOBEH STRAšNE KLESNE NO STáVA SA TO IBA DAKEDY MOJA SPOTREBA JE SKORO 13L NA 1oo hmmmm?

aké staré máš membrány :?: celkový stav motora :?: voľnobeh LPG som riešil v inom topicu :arrow:

čo máš za motor 135, alebo 136 :?:

pri spotrebe by som ten ventil škrtil kým by ešte auto išlo :idea:

4.3.09, 08:46

Příspěvek 
28Marosko28 aky mas sportovy filter?...nejaky link?, foto?...napis ako si dopadol nakoniec

bo ja mam toto a mam plyn...este nemam filter namontovany...este je zima nan...ale rad by som ho tam mal v lete...
Obrázek

4.3.09, 08:47
Pan Kapitán

Příspěvek 
Takovej filtr je to nejhorsi co muzes mit. Kdybys mel sportovni valcovou vlozku aby pasovala do puvodniho, tak s tim mozna neco udelas, ale takhle to nevidim moc ruzove.

Nekde jsem kdysi cetl, ze se da seridit nejaka paka uvnitr zplynovace, ktera ovlivnuje reakci na podtlak, tak mozna to by se dalo poladit pro sportovni filtr. Osobne jsem se v tom nikdy nerejpal, tak nevim.

Ted sice jak merim bohatost smesi, tak na to asi i dojde se v tom porejt, ale zatim nic urcityho nevim.

Cvokárium: Youtube Instagram

4.3.09, 09:45
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
michalkatka píše:
28Marosko28 píše:

aké staré máš membrány :?: celkový stav motora :?: voľnobeh LPG som riešil v inom topicu :arrow:

čo máš za motor 135, alebo 136 :?:

pri spotrebe by som ten ventil škrtil kým by ešte auto išlo :idea:

motor 135 LS najazdené 180 tis no v dobrom stave, no membrány boli menené asi tak pred 45tis km.... Dnes som sa stým pohral frčí to už lepšie doladil som volnobežné tie su v pohode a upravil som aj zmes takže uvidime čo spotreba na to... ten filter športový asi zložim lebo vo vyšších otáčkach auto stráca tah asi tak že nepoškrtím rýchlost do vyššich otáčok čo pred založením športového filtra bolo v pohode

4.3.09, 16:28

Příspěvek 
shrekzv píše:
28Marosko28 aky mas sportovy filter?...nejaky link?, foto?...napis ako si dopadol nakoniec

bo ja mam toto a mam plyn...este nemam filter namontovany...este je zima nan...ale rad by som ho tam mal v lete...
Obrázek

takže mám prestne táky filter ako je na obrázku ale asi ho zložim

4.3.09, 16:30
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]