|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Exon
|
Nastaveni LPG
Zdravím jak správně nastavit průtok LPG a bohatost? Měnil sem motor za fávo s vačkou 265° snížená hlava, upravený rozdělovač systém lpg lovato. Na benzín už to mám nastavené a jede to slušně. Tet ještě potřebuji nastavit LPG máte nejaké rady jak poznat že je to správně nastavené? Díky
|
14.4.13, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Haluska_ML
|
Re: Nastaveni LPG
pravdu povediac aj mna by to zaujimalo ako mam spravne nastaviť lpg? je tu niekto kto motuje LPG alebo aspon sa tym zaobera?
mam fav. karbec splynovač lovato
doteraz my to žiadny servisak lpg nevedelp povedať ako sa spravne nastavuje na krburatory lpg a ked som to od nich žiadal ta dali od toho ruky preč... ako ma byť volnobeh, zmes a pritok nastaveni? ak mam dobre poznatky o spylnovači tak na zmiešavači su 2 skrutky jeden hore a jeden dole... jeden služi na nastavenie volnobehu, tušim ten horny potom je tam skutka na hadici čo ide priamo do sania a tym sa nastavuje prietok.
doteraz čo my nastavovali auto tak podla nasledovnej teorie: kedže plyn ma ine vlastnosti ako benzin teda aj vybušnosť tak ak ide auto na benzine slušne na plyne pojde oničom ale ked na plyne pojde dobre tak zas na benzine pojde naprd.. teda inak povedane že vraj sa ma ubrať benzinova zmes aby bola dobra potom zme pri LPG. Bratovi sa to tak nastovovalo na formane a cez leto mam spotrebu 7l plynu na stovku a to mal nonstop prepnute na LPG.
Lenže predošli majitel do toho splnovača riadne všetko pokrutil a teraz to neviem ani zasvet nastaviť... aj ked teraz ma čaka vymena karburatora, hlavy, sveičky a potom sa uvidi ale rad by som vedel ako mam postupovať alebo ako to všetko nastavovať. A či ta teria ktoru som pisal vyššie je pravda.
_________________ doveziem aj preveziem čokovelk a kohokovek. mimo odpor - všetko sa učim
|
14.4.13, 21:53 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ja to delam tak, ze zkousim reakci na pricpany sani.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.4.13, 22:09 |
|
|
Haluska_ML
|
nemam fotky ako to ja mam presne ale je to klasika ako ma väčšina ludi ktory maju karburator, len vieš nejak presne ako to nastaviť alebo podla čoho... http://autogasfinal.cz/system-lovato-podtlak/ a ja mam presne takyto prepinač č.438054 ked si to tam pozrieš a neveim prečo ale tie diodove kotrolky my tam sveiti len jenda posledna červena aj ked natankujem doplna a nenašim som nikde poškodeny kabel... veim že je to mimo toho ale ako to skontrolovať?
_________________ doveziem aj preveziem čokovelk a kohokovek. mimo odpor - všetko sa učim
|
14.4.13, 22:27 |
|
|
likas
|
Mne to ten mechanik co mi to teda montoval vysvetloval tak, ze na tom splynovaci mas ten kombik nastavenia zmesi, mno a ja mam na na RJ tri kontrolky: tusim zelena, oranzova a cervena. Zelena a cervena znacia bohatu a chudobnu zmes, neviem ktora ako. No a mal by si to mat nastavene tak ze ta zelena cervena nestale preblikuju, pretoze podla toho co mi vravel, tak ten davkovac, neustale ma vyhodnocovat tu zmes a stale ju upravovat, a potom ked mi to raz blbo, tak som to tak aj skusal a naozaj to aj funguje....
_________________ Škoda Favorit LXi, r.v: 1993, Mono- Motronic + LPG
|
6.5.13, 23:41 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|