Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Sadra17 píše: tak to asi nic no
a nestačí jenom nádrž?
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.5.09, 19:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ne
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.5.09, 19:49 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: ne
ale když už je namontovanej a měníš nádrž, tak můžeš dát starší, ale musí to bejt s el.mag. ventilem ne?..nebo taky musí mit novou homologaci?..já sem dával starší nádrž (teda nechával dávat u známýho, plynaře) ale už si nepamatuju, jak to bylo, zrovna sem měl nějak hodně školu, tak to řešil fotr
|
21.5.09, 19:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
to jo jenže já nemam lpg tak potřebuju komplet systém
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
21.5.09, 19:52 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: to jo jenže já nemam lpg tak potřebuju komplet systém
však víme ne
|
21.5.09, 20:00 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
KOukali sme na to s NOVOMem a je to fakt třeba vyhodit..akorat jak pak zadělat díry po hadiích drátech atd.?
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
23.5.09, 17:43 |
|
|
gokralik
|
No filtrbox kup buď nový, a nebo ty stávající něčím šikovným zalep.
U ohřevu reduktoru stačí hadice zapojit tak, jak jsou v originále.
Podtlak na sání, to nevím..snad tam našroubovat šroub.
A další zrady mě nenapadají. Snad jen nové hadičky pro benzín.
Staré trubky od LPG a kabely vyházet, díry v kufru buď vyvařit, nebo do nich umístit plastové záslepky. Po té konzoli s bombou by tam nic strašného nemělo zůstat.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.5.09, 18:11 |
|
|
NOVON
|
Jo má motor BMM a systém jako na karbec:-o..By mě zajímalo jaké čuně to tam montovalo..Nedrží mu to volnoběh a ani nemůže bo klapku má furt zavřenou,ale to bych zkusil našponovat lanko,aby byla klapka pořád trošičku otevřená..Pak by to na plyn mohlo volnoběh držet..Na benál mu otáčky kolísají 500-1500 tak že tipuju motorek volnoběhu v prd..Mno zanedbané auto,hodně drobných, problémků...
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.5.09, 18:53 |
|
|
NOVON
|
Sadra17 píše: tak to asi nic no
Vůbec to není systém pro jednobod..Auto je přestavba-papíry 136,tak že podle mě měl někdo favo karbec s lpg,to nějak zrušil nebo to zhnilo a dovezl si na přestavbu Silvra,kterého hodil na původní papíry a předělal tam ten plyn,ač tam měl jiný systém přípravy směsi..No čuňárna,ale český člověk je vynalézavý..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
23.5.09, 18:59 |
|
|
gokralik
|
Děda to má na Feldě taky s karbecovým LPG, protože mu to přestalo jezdit. Udělal mu to jeden místní mechanik, ke kterému jsem ztratil důvěru už dávno. Nicméně, mu to teď jezdí, sice musí po každém vypnutí motoru restartovat ŘJ a žere mu to 13l/100km, ale jemu to nevadí.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.5.09, 19:22 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
no já když odkud přijedu nekdy sem rád že vubec dojedu tak na noc vypnu baterku a necham tak restartnout ŘJ ale poslední dobou to stejně blbne jak plyn tak benzín..ale vyflakám to LPG ven a vyčistím celý vstřikovač nebo seženu nový...a nějak ten kufr vyvařim no...pak vas budu informovat o pruběhu..
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
23.5.09, 19:53 |
|
|
NOVON
|
No tak jsem nad tim ještě přemýšlel..Zkusil bych ještě vyměnit krokový motorek volnoběhu.Ten vlastně bere údaje z ECU o otáčkách motoru,které ji zase dává Hallův snímač otáček na setrváku..Tak že až bude motorek dobře fungovat,tak by měl klapku otvírat a dle ECU a otáček motoru a na lpg by to nemělo chcípat a i benál půjde dobře..Podle mě tam dělá maras ten motorek volnoběhu!!
|
23.5.09, 22:18 |
|
|
michalkatka
|
NOVON píše: No tak jsem nad tim ještě přemýšlel..Zkusil bych ještě vyměnit krokový motorek volnoběhu.Ten vlastně bere údaje z ECU o otáčkách motoru,které ji zase dává Hallův snímač otáček na setrváku..Tak že až bude motorek dobře fungovat,tak by měl klapku otvírat a dle ECU a otáček motoru a na lpg by to nemělo chcípat a i benál půjde dobře..Podle mě tam dělá maras ten motorek volnoběhu!!
presne tak, klapku nastavuje ten motorček na klapke, z druhej strany je potenciometer...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.5.09, 09:58 |
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
|
a kde se dá sehnat ten krokový motorek krom vrakáče..a nedá se sehnat celý ten vstřikovač? bych nejlépe sehnal celý ten vstřikovač protože ten muj je docela dost zasviněný a nevim jestli kdybych ho rozložil tak pak zase složil:D
|
24.5.09, 17:59 |
|
|
michalkatka
|
M4sterCZ píše: a kde se dá sehnat ten krokový motorek krom vrakáče..a nedá se sehnat celý ten vstřikovač? bych nejlépe sehnal celý ten vstřikovač protože ten muj je docela dost zasviněný a nevim jestli kdybych ho rozložil tak pak zase složil:D
zasvinený klapka je ostrekovaná benzínom tá by mala byť čistá, porucha krokového motora je ojedinelá, ako ND sa dá kúpiť celá klapka komplet, samostatné diely som predávať nevidel...
skontroluj či ten motor behá, naštartuj a napr vyťahuj káble zo zviečok, pokles otáčok by mala RJ korigovať pootvorením klapky...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.5.09, 18:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|