|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
LUCAS
|
Kachnis píše: premontovani z auta do auta stoji legalni cestou max 4000CZK +50ka na uradu a na jakej motor to montuje mu muze byt sumak, ikdyz pro snadnost bys tam mohl flaknout sedr ..
tak to si me potesil s tema 4000,- ale ten SEDR to nechci prave. LEKR si chci nechat. nejak to budu muset vyresit s tim filtrboxem
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
19.7.09, 22:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Jim jde čistě jen o nainstalování toho systému. O nějakou legislativu jim už nejde. Si myslím, že by ti LPG namontovali i do zahradního grilu, když jim za to necháš pár šušňů.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
19.7.09, 23:34 |
|
|
shrekzv
|
k tomu filtrboxu....nvm presne ake zmiesavace su na favo a ake nie......ale na skodovky su take ze das na karbec 3cm zmiesavac a nan filter, alebo ja mam taky co je vo filtrboxe...cize zdvuhnutie nulove.......mal som v rukach favo zmiesavac a myslim ze by nebol problem ho dat dnu do filtru....jedna diera von na rurku kde napajas plyn...a mas....
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
20.7.09, 06:40 |
|
|
LUCAS
|
shrekzv píše: k tomu filtrboxu....nvm presne ake zmiesavace su na favo a ake nie......ale na skodovky su take ze das na karbec 3cm zmiesavac a nan filter, alebo ja mam taky co je vo filtrboxe...cize zdvuhnutie nulove.......mal som v rukach favo zmiesavac a myslim ze by nebol problem ho dat dnu do filtru....jedna diera von na rurku kde napajas plyn...a mas....
jasne. no problem je v tom ze ja mam ten filtbox tak kde je dira na karbec snizenej, to znamena ze jsem ho urizl, ubral asi 2cm a zase to spojil. ted nevim presne kolik tam je mista v tom filterboxu ale rekl bych ze vic jak 2 nebo 3cm tam nebude. no zkusim to sundat a pomerit to...
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
20.7.09, 09:05 |
|
|
gokralik
|
3 cm by úplně stačily.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
20.7.09, 10:52 |
|
|
john simple
|
výměna nádrže
Kachnis píše: premontovani z auta do auta stoji legalni cestou max 4000CZK +50ka na uradu a na jakej motor to montuje mu muze byt sumak, ikdyz pro snadnost bys tam mohl flaknout sedr ..
Já se ptal plynaře v místě bydliště, za kolik by mi nádrž vyměnil za platnou, byť starší, kterou mám z jedné zrušené škodovky.
říkal, že mi to udělá za 600kč včetně revize, počítám ale, že se budou muset vyměnit i trubky , takže na dalších 600Kč to vidím
|
23.7.09, 11:39 |
|
|
Dawid130
|
Trubky se měnit nebudou.
|
23.7.09, 13:58 |
|
|
Dawid130
|
Jinak když jsem toto řešil před dvěmi léty tak by mě novej stál 5500 s tím že si starej nechají. Ale bylo to před 2 rokama no.
|
23.7.09, 13:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|