Autor |
Zpráva |
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
lord_sef píše: v aute mam valcovou nadrz 60litru - videl jsi ji kdyz sem u te tehdy byl nebo ne? je to krava jak blazen a do kufru uz nedam skoro nic... kufr zamestnany nadrzi... v lete se chystam koupit mozna feldu kombika a nechat na ni udelat zase LPG nebo uz s LPG koupit ale uz jedine s toroidni nadrzi... jinak mrkni na http://www.autanaplyn.cz/ to je plynar ke kteremu jezdim ja... nikdy nebyl problem ochotny, hodny se vsim si vyhraje a na netu ma psano od 10500kc ... zkusit mu zavolat a pozeptat se mozna:)
jj viděl ale už je to dlouho a zas až tak sem na to pozor nedával ... ale tech 60 je lákavých
ok díky moc ale jak se tak dívám tak to má od 12 500 ... BRC
|
24.1.10, 15:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
hardb píše: ... ale tech 60 je lákavých
taky ma 60l nechtělo se mi jezdit furt k benzínce
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.1.10, 16:52 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
pokud je ta nádrž plná je ten zadek hodně nízko nebo to tak hrozny není ??
|
24.1.10, 16:56 |
|
|
michalkatka
|
už som to písal, mám toroid, čapujem 40l, v kufri zavadzia akurát rezrva, už mám jednu dojazdovku zo Seat-u vyhliadnutú...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
24.1.10, 17:53 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
lord_sef píše: nene zadek neni nizko kdyz mam tu velkou nadrz .) normalka...
tak to je dobře ...
|
25.1.10, 15:13 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
takže dnes jsem vezl auto do servisu kde mi tento týden budou dávat plyn jenže nevím jaký ...
co se díval pod kapotu tak konstatoval to že z tím ekotronikem - řízení lambda sondy a pod by byl problém uplně z tím nejzákladnějším plynem (ten který stojí zhruba těch 12000) a nabídl mi to žeby mi tam namontoval už plyn který bude spolupracovat z tou řídící jednotkou a že bude vlastně dokonalejší, automaticky řízený z tím že spotřeba nebude tak velká jako u toho nejobyčejnějšího a ten by stál zhruba 16000 tak teď váhám.
budu se s ním domlouvat zítra, tak sem se chtěl s vámi poradit který zvolit ...
já bych bral ten automatický sice je dražší ale zas ta spotřeba nebude tak velká a nebude trpět lambdasonda a navíc to pojede jako kdyby jel na benzín ...
předem díky za váš tip a názor
|
14.2.10, 16:50 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
my sme na ecotroniku meli plyn na karbecovej motor a nicemu to nevadilo a spotreba byla taky slusna, (kolem 9 litru) obcas to rozsvitilo kontrolku TEST ale to delalo i pred montazi plynu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.2.10, 16:54 |
|
|
Jarda S.
|
já bych šel do normálního on ten ekotronik systém se dřív nebo pozdějc rozbuje a opravit to nikdo neumí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.2.10, 17:00 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
21lucas píše: my sme na ecotroniku meli plyn na karbecovej motor a nicemu to nevadilo a spotreba byla taky slusna, (kolem 9 litru) obcas to rozsvitilo kontrolku TEST ale to delalo i pred montazi plynu
aha tak to by bylo dobrý ... tech 9 litru si myslím že je slušných
naštěstí tam tu kontolku nemám (přístrojovka z feldy ) takže by mi tam nic nemělo svítit
|
14.2.10, 17:00 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Sadra17 píše: já bych šel do normálního on ten ekotronik systém se dřív nebo pozdějc rozbuje a opravit to nikdo neumí
jéje to je uklidnujcí .... snad se to nestane aby se pokazil
|
14.2.10, 17:01 |
|
|
Jarda S.
|
každopádně 16 je dost já měl to samý za 14
|
14.2.10, 17:04 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
tak ceny mi zítra upřesní ale zapomněl jsem dodat že by to bylo z tou triodní nádrží (do kufru místo rezervy)
|
14.2.10, 17:06 |
|
|
Karátek
|
LPG se vyplatí a dá se vždy předělat na jiné auto nebo prodat.
|
14.2.10, 17:10 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
Karátek píše: LPG se vyplatí a dá se vždy předělat na jiné auto nebo prodat.
taky pravda otázka za kolik by se prodalo ...
|
14.2.10, 17:15 |
|
|
Karátek
|
Za polovinu určitě a největší zájem bývá o toroidní nádrž. Nebo šup do svého dalšího auta.
|
14.2.10, 17:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|