|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Přepínání benzín-LPG u fávo
Autor |
Zpráva |
varok
|
Sadra: myslíš tu stupnici? Jako že ti celou dobu svítí celá ta stupnice z diod? Mě svítí pořád jen ta červená jako rezerva. Ta stupnice mi svítí jen když je mráz. Potom jak se motor zahřívá, postupně po jedné zhasínají až nesvítí žádná zelená, tak se rozsvítí červená. Tatík mi říkal, že to asi někde tahá nějaký falešný signál.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.1.10, 19:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
varok píše: Sadra: myslíš tu stupnici? Jako že ti celou dobu svítí celá ta stupnice z diod? Mě svítí pořád jen ta červená jako rezerva. Ta stupnice mi svítí jen když je mráz. Potom jak se motor zahřívá, postupně po jedné zhasínají až nesvítí žádná zelená, tak se rozsvítí červená. Tatík mi říkal, že to asi někde tahá nějaký falešný signál. mě svítí furt všech pět ale asi to nemam zapojený nebo nevim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
2.1.10, 19:53 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
koukni na multiventil (ukazatel stavu) do nadrze mel by tam byt snimac mozna ho tam mas jenom je spatnej
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.1.10, 19:54 |
|
|
varok
|
Já tam mám jazáčkové relé, hned v tom malém budíku. Ale není to asi zapojené. Ten chlap mi říkal za příplatek 1000,- kč dávají nějaké čidlo. Jazýček tam je, tak nevím jaké čidlo tam ještě cpou.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.1.10, 21:52 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
asi brnknu brachovi at vyfoti nasi nadrz ve felicii jak to tam je zapojene
ale pokud si to dobre pamatuju tak tam je neco jako potenciometr ktery je pridelany k te rucicce na budiku
http://www.autanaplyn.cz/snimace-paliva-teploty-tlaku/
tady je par ukazek tech snimacu stavu v nadrzi ale koukam ze my mame asi 4 roky starou verzi ktera tu ani neni vyfocena
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
2.1.10, 22:07 |
|
|
varok
|
Já mám podobný budík jako je ten GZWM, ale má černou stupnici a vedou z něho taky dva drátky. Ty ale nemám zapojené.
|
10.1.10, 13:04 |
|
|
|