Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: ETHANOL E85
a proč se na ro jirko ptáš když to víš šulin
|
16.10.12, 21:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Jirko ono je tam takových perel více, to jen nevydržely moje nervy a dávat sem všechno nemusím, ať si to každý přečte... ostatně na základě tohoto postulátu můžu do benzínu přilít vodu a ono to pojede lépe, protože ve vodě je nejen 33% kyslíku, ale hlavně 66% vodíku, a to když se začne spalovat, to se pak dějou věci... třeba jako tvrzení: Citace: Z našich praktických měření i odezvy našich zákazníku jsme odpozorovali, že pokud jezdíte se svým autem na benzín za hodnoty stejné jako hodnoty uvedené spotřebě ve velkém technickém průkazu (platí pro kolonku mimo město) tak se Vám spotřeba při jízdě mimo město na Ethanol E85 zvýší o cca 10 až 20%. Pokud jezdíte na benzín se spotřebou 10 a více procent vyšší než je uvedena ve velkém technickém průkaze (agresivnější typ jízdy), tak změna spotřeby na Ethanol E85 bude zanedbatelná. oproti: Citace: Naopak při provozu na ethanol E85 bez přestavbové jednotky dochází k spalování chudé směsi = nárůstu spotřeby o cca 30%, snížení výkonu a velké riziko poškození motoru (propálení sedla ventilů, válce, pístů). What the fuck? Potrat mozku?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
16.10.12, 21:17 |
|
|
Nepér
|
...mám to zamknout?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.10.12, 21:59 |
|
|
CROWACK
|
|
17.10.12, 17:39 |
|
|
Marťas
|
Tak mám najeto zhruba 10 000 km na E85 spotřeba po celou dobu 7,2l/100km. Teď mi to na to nastartuje tak jsem vzal dvě nádrže čistého benálu a spotřeba je 6 litrů tak myslím že se tím ani nic nepokazilo, Jen mi zůstaly v peněžence minimálně 4000kč ušetřené.
|
24.10.12, 12:13 |
|
|
fatal
rejpal
|
A jsi určitě rád, žes přispěl k rychlejšímu zániku naší civilizace.
|
24.10.12, 12:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
naprosto stejné jak debaty o oleji nekonečné pindy
|
24.10.12, 14:57 |
|
|
Marťas
|
Zánik naši civilizace nastane v důsledku naši nepřízpůsobivosti. A vůbec, není to naše civilizace ale už bych ji nazýval asijsou civilizací, protože evropská myslím už končí. A jistě že mám radost, že jsem ojebal Kalouska protože od něj já nic nedostávám jen mu dávám.
|
31.10.12, 09:24 |
|
|
Mex
|
Dovolím si přispět k tomu co tady padlo resp. k té stránce jedunalih.cz. Jelikož na stránkách nejsou žádné konkrétní údaje vedoucí ke konkrétní osobě či adrese což ve mě osobně nevzbudilo ani špetku důvěry tak jsem pátral... mobilní číslo na stránkách jedunalih.cz odkazuje na profil o kiteboarding... http://www.kiteboarding.cz/rider/profil ... _user=1018...email zde uvedený odkazuje na jakousi reklamku... http://reklamka-tabor.webnode.cz/o-nas/...dle údajů uvedených zde je za tímhle tento člověk.. http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB. ... HISTORIE=1A pokud to vezmu ještě dál tak mobilní číslo na stránkách reklamky ukazuje na tento profil... http://www.kiteboarding.cz/rider/profil ... _user=1233kdy tento člověk založil tento inzerát... http://www.kiteboarding.cz/bazar/detail ... o-novy.phpa mobilní číslo uvedené v inzerátu 723553537 se shoduje s číslem uvedeným zde... http://www.fajnslevy.cz/sleva/5505-uset ... komentare/Takže z toho mi vychází že v pozadí je 26 letý obchodníček podnikající v oblasti reklamy, prodeje potřeb pro kiteboarding, paragliding a kdo ví čeho ještě. Taky podle všeho nápadně rád zakládá e-maily a používá různé mobilní čísla. No obrázek ať si každý udělá sám.
_________________ Favorit GLXi
|
6.11.12, 21:35 |
|
|
CROWACK
|
Mex: dík, to je hezký.... to ukazuje jednu hezkou stránku věci... Druhou jsem si uvědomil po přečtení diskuze na kterou odkazuješ v jiném threadu: Mám auto na LPG. Jako takové má v ORV a TP uvedeno alternativní palivo, a celý systém podléhá homologaci, s tím, že se jedná o přestavbu na alternativní palivo. Pokud je mi známo, přestavby na alternativní palivo E85 "úpravci" nikam nezapisují, homologace přestavby neřeší, a v ORV máte jako jediné napsané palivo "BA95". Nikde jsem nenašel informaci, zda je zmíněná "přídavná řj" homologována pro provoz na veřejných komunikacích - z toho vyplývá jediné - tato "přestavba" je nelegální, STK to může vyhodnotit jako nezpůsobilost vozidla pro provoz na veřejných komunikacích a v případě dopravní nehody kvůli takové "maličkosti" může pojišťovna odmítnout plnění...A to si pište, že pokud to kvůli vám zapíchne do příkopy kamion, kterej je napěchovanej např. přesnou měřící technikou, tak ta suma bude pěkně bolet...ono i kdyby vezl blbý suroviny pro potravináře, firma si naúčtuje ušlej zisk (kór teď kdy se všichni honí aby měli dost zboží na předvánoční šílenství) a budete v dluzích až po uši... Takže přemejšlejte, rozmejšlejte a berte to ze všech stran, jestli se vám něco takovýho vyplatí...
Nehledě na to, že s metodou "já vám pošlu krabičku a vy si ji namontujete" je veškerá odpovědnost čistě na vás, a on jakožto "prodejce krabičky" má ruce čisté a nevezmete si na něm ani chlup - pokud vám to zničí motor, zbudou vám pouze oči pro pláč...v podstatě velice chytré podnikání...
|
6.11.12, 21:47 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
CROWACK: konečně rozumné slovo...
_________________ J.
|
6.11.12, 21:54 |
|
|
darklord
|
Btw podla mena a telefonu je to byvaly spoluziak z VS
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.11.12, 14:09 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Ty mas teda znamosti.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.11.12, 14:37 |
|
|
darklord
|
On uz v tej dobe predaval vysavace co nevysavaju a podobne veci.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
7.11.12, 14:59 |
|
|
rockyyy1
|
mě se podařilo jednou natankovat za dvě kila a auto vubec nejelo cukalo a chcípalo...a bylo to v letě když venku bylo něco přes 30 C naředil sem to několikrát ale bylo to stejné tak sem musel vyject celou nádrž..moje zkušenost ale spotřeba se zmenšila ale za jakou cenu..
_________________ Pepan
|
20.1.13, 19:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|