Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Re: ETHANOL E85
slovacek.milos píše: stará je divočejsí v beranu a tankuje jen premium a vervu lih ani omylem to musím tajně Hlavně je rozumnější... Miloši, znova, každý, kdo zkusil E85 a změřil opravdovou spotřebu a není to zabedněný blbec, uznal, že mu stoupla spotřeba o cca 30%.
|
5.7.14, 09:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Jiří Čech"] Mimochodem k tomu, co jsi napsal o Břeclavi - jet na benzín za 4,5 l/100km znamená se courat 60 km ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- za chvilku jedu do břeclavi tak ti pak zitra napíšu za kolik jsem to ujel , rychlost a jakou jsem měl spotřebu auto bude plně obsazené Břeclavi znám jako svoje boty, samá dědina a problém předjet. -------------------------------------------------------------------------- neznáš jirko vůbec nic jen teoretizuješ pokud jedeš ze strážnice do břeclavi tak jedeš do petrova 1.517 metrů a pak přijedeš do břeclavi nebo až do hlavního města, nejedeš přes žádnou dědinu, u nás se říká že praha je hned za petrovem pedjíždět se dá v pohodě až do prahy, zákaz předjíždění je v blízkosti hodonína, hrušek a břeclavi, jen krátké úseky, u moravské nové vsi je dvojitá to jen abys nechodi pořád bos
|
5.7.14, 09:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
21lucas píše: mesic tu byl klid a uz se zase tady hadate !!! by mě zajímalo kdo se tady hádá
|
5.7.14, 10:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fatal píše: slovacek.milos píše: stará je divočejsí v beranu a tankuje jen premium a vervu lih ani omylem to musím tajně Hlavně je rozumnější... Miloši, znova, každý, kdo zkusil E85 a změřil opravdovou spotřebu a není to zabedněný blbec, uznal, že mu stoupla spotřeba o cca 30%. najdi si na skypu adam slováček je tomůj syn patří do tvé skupiny zabedněných blbců, je procesní inženýr pracuje ted v indii ale skyp ti veme, jemu těch 3O procent ve felicii chybí ted jezdí na E85 předtím na E1OO
|
5.7.14, 10:15 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
My se nehádáme, jen si připravujeme půdu na to, jak si robiijeme držky, až se potkáme... :-D:-D Jinak četl jsi, co jsem napsal o tom oficiálním testu?
_________________ J.
|
5.7.14, 11:32 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
[quote="slovacek.milos"][quote="Jiří Čech"]
Mimochodem k tomu, co jsi napsal o Břeclavi - jet na benzín za 4,5 l/100km znamená se courat 60 km ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
za chvilku jedu do břeclavi tak ti pak zitra napíšu za kolik jsem to ujel , rychlost a jakou jsem měl spotřebu auto bude plně obsazené
Břeclavi znám jako svoje boty, samá dědina a problém předjet. --------------------------------------------------------------------------
neznáš jirko vůbec nic jen teoretizuješ pokud jedeš ze strážnice do břeclavi tak jedeš do petrova 1.517 metrů a pak přijedeš do břeclavi nebo až do hlavního města, nejedeš přes žádnou dědinu, u nás se říká že praha je hned za petrovem pedjíždět se dá v pohodě až do prahy, zákaz předjíždění je v blízkosti hodonína, hrušek a břeclavi, jen krátké úseky, u moravské nové vsi je dvojitá ----------
Z mé bývalé firmy v Přerově radši jezdili na Bratislavu po dálnici přes Brno, protože se v tom místě blbě předjíždí kvůli docela slušnému provozu. Nemusí tam být zákazy, ale když máš proti sobě šňůru aut, tak prostě nepředjedeš. Ale to zde řešit nebudu.
_________________ J.
|
5.7.14, 11:36 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
slovacek.milos píše: fatal píše: Hlavně je rozumnější... Miloši, znova, každý, kdo zkusil E85 a změřil opravdovou spotřebu a není to zabedněný blbec, uznal, že mu stoupla spotřeba o cca 30%. najdi si na skypu adam slováček je tomůj syn patří do tvé skupiny zabedněných blbců, je procesní inženýr pracuje ted v indii ale skyp ti veme, jemu těch 3O procent ve felicii chybí ted jezdí na E85 předtím na E1OO --------- Aha, jezdí ve Feldě v Indii na E100, dobrý, ještě tu o Červené karkulce a bude to fajn...
_________________ J.
|
5.7.14, 11:38 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
slovacek.milos píše: je procesní inženýr pracuje ted v indii ale skyp ti veme A kde dela? Ze bych s nim zasel na pivo, zrovna sedim na Letistaku Havlaku a cekam na hucadlo. JC: V Indii Felicie nejezdi, jenom Octavky (Laury) a Rapidy, sem tam Fabie, Superby a Yeti.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
5.7.14, 13:27 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Viky: no já vím, proto se tomu jaksi podivuji a také se podivuji E100 - v našich končinách?
_________________ J.
|
5.7.14, 13:32 |
|
|
gokralik
|
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.7.14, 13:38 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Gokralik: tvoje fotka za mlada?
_________________ J.
|
5.7.14, 13:42 |
|
|
gokralik
|
Ano... už podle ní je vidět, že mám více rozumu než vy dva dohromady.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
5.7.14, 13:45 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Tys to rozsekal!!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
5.7.14, 13:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="Jiří Čech"
Z mé bývalé firmy v Přerově radši jezdili na Bratislavu po dálnici přes Brno,
to si jirko fakt bokem vídně cesta ze strážnice je dostatečn široká a dá se přdjíždět skoro pořád jak v takousku, já nic nepředjížděl v plném obsazení kokta kombi 1,2 turbobenál 77 kW spotřeba před bžeclaví 5,2 benáluu průměná rychlost 81 v autě čtyři lidi a kufry takžemax obsazená
|
6.7.14, 19:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: My se nehádáme, jen si připravujeme půdu na to, jak si robiijeme držky, až se potkáme... :-D:-D Jinak četl jsi, co jsem napsal o tom oficiálním testu? ten test to si jen racionalizuješ kolečko do svých hodinek na lih nejezdíš a nemáš stím žádné praktické zkušenosti
|
6.7.14, 20:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|