|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Re: facko s LPG skube a cuka
Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Re: facko s LPG skube a cuka
Citace: cau, mam takovy problemek... moje facko 1994 BMM 40Kw.... kdyz se rozjizdim, tak vzdy na benzin a po ujeti cca 2-3 km az se auto mirne zahreje prepnu na LPG, auto jede paradne, jenze kdyz se zvedne teplota po ujeti cca 20km, tak auto zacne na LPG skubat a cukat, nevite nekdo cim by to mohlo byt? probiha to takhle, auto po tech cca 20km skubne jednou a pak zase jede treba minutu dobre, pak zase skubne a pak se skubani projevuje treba co 10 vterin skubne a cukne.. tohle dela jen u zahrateho motoru, nevite nekdo co stim? sviečky, VN káble, rozdeľovač, palec, indučka... alebo príliš chudá zmes, teda ak nemáš lamdacomputer, v tom prípade by mohla byť aj vadná lambda...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.5.09, 20:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
LPG filtr
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.5.09, 21:08 |
|
|
Ondras83
|
Lovtec nebo BRC nebo jinej paskvil?
|
11.5.09, 21:16 |
|
|
Ondras83
|
tak já ho mám u baterky, na podlaze baterky jakoby...prostě vede trubka tam, tam je taková baňka, v tom je filtr a od toho vede trubka dál...zrovna asi nemám fotku
|
11.5.09, 21:18 |
|
|
Ondras83
|
lord_sef píše: uz asi vim co myslis... no a da se to v domacich podminkach vymenit? popr kde ten filtr koupit?
no asi nebudeš mit elektromagnetickej ventyl na nádrži, takže počkej, až vyjedeš nádrž, až bude prázdná, mělo by to jít povolit, vyndáš filtr, někde ho koupíš, podle toho, co tam máš no a zaděláš to zpátky, utáhneš jak to bylo, přejedeš jarovou vodou a jedeš...když ten filtr vyndáš, můžeš jezdit na benzín, ale nesmíš to přepnout na LPG ...myslim že BRC má jeden typ filtrů a my ho třeba máme v krámě...zjisti si, kde to vůbec prodávaj u tebe, vyndej ho a podle toho kup novej
|
12.5.09, 07:59 |
|
|
Ondras83
|
Citace: prave jsem byl u chlapika co dela LPG v Zubri, v aute se i projel, a pry pokud by to bylo ucpanym filtrem, tak auto bude ztracet vykon, a auto vykon neztraci... tak se ptam dale, cim by to mohlo byt? prosel na aute svicky, kabely, rozdelovac a vsechno je ok.. zkus jinde natankovat
|
12.5.09, 15:55 |
|
|
Ladin
|
Já jsem to měl úplně to samé.Vyměněn LPG filtr,membrány na směšovači,vzduch. filtr,káble,víčko rozdělovače,palec,obyč svíčky,později i NGK,seřízení v odborném servisu a myslíš,že to pomohlo,ne.Pak jsem tady na fóru slyšel o odtrhu svíčky na 0,5 a mám klid, auto na plyn jede krásně.Tak to mám aspoň od té doby v cajku.
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
12.5.09, 17:03 |
|
|
michalkatka
|
Citace: a ten odtrh na svickach jsi delal jak, normalne sroubovakem roztahl? spárové mierky a jemne slkepávať vonkajší kontakt ku vnútornému... a s citom, tem vnútorný kontakt je dosť krehký...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
12.5.09, 20:07 |
|
|
Ondras83
|
Citace: a ten odtrh na svickach jsi delal jak, normalne sroubovakem roztahl? tvl!!!...to to nemůžeš říct hned?...já myslel, že už tady na TW máš něco za sebou a tohle víš....já dávám 0,5, radil miloš
|
12.5.09, 20:40 |
|
|
NOVON
|
Citace: a ten odtrh na svickach jsi delal jak, normalne sroubovakem roztahl? Hele nechtěl by ses project a stavit se za mnou do garáže?Vysvětlím ti vše co budeš chtít vědět ohledně fáva;-)..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
15.5.09, 02:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|