|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Nejde za plynem jak by měl / favorit ... prosím poraďte
Autor |
Zpráva |
lemur
|
Nejde za plynem jak by měl / favorit ... prosím poraďte
Zdravím vás. Mám problém s favem. Motor 781.136. Podlakový systém Lovtec. Do včerejška jsem žádný problém neměl.
Ale měnil jsem topení, tudíž jsem sundával filterbox (odpojení plynových hadic co vedou do karbece + sundání toho kovového "rozptylovače" plynu před karbecem).
A teď k tomu problému. Favo se na plyn při úplném sešlápnutí plynu jakoby dusí. Podobně jako když dochází plyn v nádrži, ale ne tak intenzivní. Nejde do otáček, jako předtím, než jsem v motorovém prostoru cokoli dělal. Navíc se mi zdá, že to dělá až po zahřátí motoru, což je divné. Potom mě napadlo, že by to mohly bejt svíčky, ale ty mají jen pár tisíc (BRISK DR15YS), navíc na benzín to nedělá. Na benzín to táhne jak má, plynule, netrhá se.
Jsem z toho divný, protože jsem měnil jen topení a to na to vliv nemá. Možná jsem něco poškodil při demontáži filtrboxu, nevím, proto prosím o jakoukoli radu.[/b]
|
9.11.09, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
na tankuj plnou, pak se budem bavit dál
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
9.11.09, 22:15 |
|
|
lemur
|
Ondras83 píše: na tankuj plnou, pak se budem bavit dál
v tomhle to určitě nebude
|
10.11.09, 00:41 |
|
|
lemur
|
už je to vpořádku
Tak jsem zkontroloval a vyčistil všechny el. kontakty palivových ventilů, ale asi to byla špatně nasazená hadice, co jde zespod do fitlerboxu a nemyslím ty co vedou plyn. Už to jede zase jak má.
|
12.11.09, 07:11 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|