|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
shrekzv
|
zmiešavaš s120
ktory je podla vas lepsi?
toto je novsi typ ktory sa vklada do filtru na karburator
alebo ten starsi typ ktory mal dve mensie diery a daval sa pod filter?
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
14.5.10, 17:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
john simple
|
ja mam ten co je fotce.
myslel jsem, že tenhle je starší, protože ten mám na 120tce ještě s původní nádrží.
U téhle verze je problém uchycení k víku karburátoru, musí se z boku navrtat a nazávitovat dvě díry.
Já už tam mám ty závity vydřené, šroubky tam moc nedrží a ta plynová sprcha mi tam už dost chodí.
Je třeba dávat pozor při nasazování filtrboxu, ale jinak snadná montáž, dá se uchytit na původní místa.
Ta druhá verze ( dvě díry ) je lepší podle mě v tom, když chci vyměnit motor nebo karbec ( což mě co nevidět čeká ),
jednoduše vyšroubují 4 šroubky a přehodím na jiný karbec.
Akorát filtr box je trošku výše, bude se muset nastavit uchycení držáku na sacím potrubí a na víku ventilu.
A co se týče jednoho, nebo dvou otvorů výdechu plynu do karbecu, to nevím, co je lepší z hlediska přípravy směsi.
Má s tím někdo zkušenosti ?
|
15.5.10, 09:04 |
|
|
shrekzv
|
vyssie si velmi nemozem dovolit ist...kedze mam v sedane 136 motor, original snanie a sedr...a oproti 120ke je uz karburator vyssie...vela miesta nie je....
_________________ Škoda 105 S, rv.86 - raz to bude ulozenka Volkswagen Caravelle, rv.97, VR6, LPG - Spotrebak www.pixsite.net
|
15.5.10, 17:13 |
|
|
john simple
|
to ti musí vyjít. brácha měl ve 125tce motor 136 z Fa, svody, karbec SEDR a airbox z rapida 136 a vlezlo.
akorát že uchycení airboxu ke karburátoru na Rapidu 136 je asi trosku jiné, než klasicky sedan.
Nejsem si jist, ale není tam ten klasický šroub zhora, co se šroubuje do víka karbecu,
ale drží to pružiny
|
15.5.10, 19:17 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|