|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
TARTARINI diagnostika, software, kabel
Autor |
Zpráva |
v.kalandra
|
TARTARINI diagnostika, software, kabel
Nemužu se ani za boha připojit na system Tartarini s programem Sequencional...
je mi divny že tartarini nema nikde v programu nastaveni na kterym COMu pracuje.
Prosím o pomoc zkušené, případně jestli jsou potřeba nějake specialní ovladače??
Začínám být bezradný
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
23.6.10, 14:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Peta_x
|
nastavení tam neni, protože by to mělo komunikovat standartně po COM1 (2), tedy bez dalšího potřebnýho ovladače.
edit já mám verzi 5.7.0.177l , třeba máš nějakou nekompatibilní
23.6.10, 15:14 |
|
|
v.kalandra
|
Peta_x píše: nastavení tam neni, protože by to mělo komunikovat standartně po COM1 (2), tedy bez dalšího potřebnýho ovladače. edit já mám verzi 5.7.0.177l , třeba máš nějakou nekompatibilní
Covece mam stejnou A k tem driverum, ja mam totiz univerzalni kabel do USB, v PC se mi detekuje jako COM port. A i kdyz nastavim Com1 nebo Com2 tak nic Tak jen jestli nemas na to nějaky ovladače nebo tak??
Díky
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
23.6.10, 15:32 |
|
|
varok
|
Když mi montovali LPG systém, tak mě trošku varovali před tímhle. Asi už vím proč. Levné a kvalitní
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
23.6.10, 15:44 |
|
|
Peta_x
|
v.kalandra píše: A k tem driverum, ja mam totiz univerzalni kabel do USB
Já mam serial, takže ti asi neporadim
23.6.10, 15:47 |
|
|
Ondras83
|
varok píše: Když mi montovali LPG systém, tak mě trošku varovali před tímhle. Asi už vím proč. Levné a kvalitní
tartariny je OK
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.6.10, 19:13 |
|
|
varok
|
Tak to byl možná zase jen trik prodejce a montéra, jak si říct o větší peníz
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.6.10, 13:18 |
|
|
bosator
|
Re: TARTARINI diagnostika, software, kabel
v.kalandra píše: Nemužu se ani za boha připojit na system Tartarini s programem Sequencional... je mi divny že tartarini nema nikde v programu nastaveni na kterym COMu pracuje. Prosím o pomoc zkušené, případně jestli jsou potřeba nějake specialní ovladače?? Začínám být bezradný
Zdravím, co to máš za kabel, to si postavil? S bratrancem jsme nedávno stavěli kabel na systém autronic, pročítal různá polská fóra s návody, nejvíce informací najdeš na: elektroda.pl Ale, co jsem se dočetl,snad každý kdo koupil, nebo stavěl kabel na usb, kabel se mu nepovedlo zprovoznit, ani sám výrobce autronicu nedová kabel na usb, pouze RS232. Musel jsem ke kabelu pořídit 10 let starý notes s RS portem a teď mi vše maká, snad všechny verze softu.Ovladač žádný nepotřebuju. Myslím, že u tartariny bude podobný problém, věřím, že správný kabel RS232 by si rozchodil.Ale třeba i tohle se ti to povede rozchodit,ale zatím neznám nikoho, komu by se to povedlo:-)
|
28.6.10, 20:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|