|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Názor na přemontování lpg z auta do auta
Autor |
Zpráva |
Marra
|
Názor na přemontování lpg z auta do auta
zdar lidi. Jde mi o přemontování plynu ze škodule (2 roky staré) do daewoo nexia 1,5 OHC. Nutno poznamenat, že do nexií se montuje klasický podtlak, páč má hliníkové sání i když je to mpi. Váš názor? jakou mám čekat asi cenu?a je to vůbec možné? Vím, že bych se měl zeptat nějaké firmy, ale aspoň budu chytřejší. Zařízení je LOVTEC, reduktor do 70 kW (nexia má 55). Thx
Naposledy upravil Marra dne 9.8.10, 11:54, celkově upraveno 1
|
3.8.10, 17:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
klasickej podtlak už to nejni, je to lambdou řízenej podtlak a vyjde fung kolem 15
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.8.10, 21:34 |
|
|
Marra
|
čili pokud dobře rozumím, chce to jiný reduktor. No volal jsem jednomu týpkovi kousek od nás (KOLGAS) a ten mě řekl, že tam musí dát sekvenci, protože už nemá mixéry na klasiku podtlak na tyhle typy sání, takže to neudělá. čili vlastně jen bombu + ventil odečte - což je 14 litrů. takže asi smůla, což mě mrzí, protože ten klasický podtlakový systém jsem na nexiích (kadetech, astrách, prvních puntech) viděl a bez problémů.
|
9.8.10, 11:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
na MPI už to nechcou dělat ale někdo to udělá řízenej podtak je jako klasickej akorát na hadici z reduktoru do mixu je servoventil kterej to škrtí podle lambdy + to teda má svojí jednotku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.8.10, 17:10 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|