|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Felicie nestartuje na benzin
Autor |
Zpráva |
Kalimero.f
|
Felicie nestartuje na benzin
Zdravim stajove kolegy. Moje Felicie r.v. 96, 50Kw, BMM nechce nastartovat. Smes do valcu jde, jiskru to taky hazi.... Co me ale zarazilo ze pri posledni jizde na LPG jela naprosto v poho. Omylem jsem prepl na benzin a zacala skubat a cukat, pohotove jsem prepl na plyn a dojel bez problemu domu. Druhy den mi to nedalo a sel jsem, abych zjistil co se dejet. Mam jeste stary system ktery startuje jen na benzin, takze uz jsem to nenahodil...
Nejake napady, kde by mohl byt problem?Diky
|
21.11.10, 11:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
varok
|
A proč starý systém? Já mám skoro nový systém a taky musím startovat na benzín a až po zahřátí to můžu přepnout na LPG. Pokud to začlo škubat, tak jste to neměl pořád dokola přepínat. Mrknul bych na snímač otáček na převodovce, svíčky a palec rozdělovače.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
21.11.10, 16:18 |
|
|
michalkatka
|
keď to na LPG išlo ok, išiel by som po palivovej sústave... čerpadlo, vstrekovač, regulátor tlaku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.11.10, 08:45 |
|
|
varok
|
A neškubalo to jen z důvodu, že při provozu na LPG a náhlém přepnutí na benzín se to jednoduše přechlastalo a začalo to škubat?
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
24.11.10, 19:37 |
|
|
Kalimero.f
|
No to je dost mozny. Jenze ted uz proste nenastartuju...
|
25.11.10, 11:26 |
|
|
gokralik
|
Vrčí po otočení klíčkem čerpadlo? Jestli jo, tak zkus odpojit řj od baterky tak na 10 minut. A pak zkus nastartovat.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.11.10, 12:40 |
|
|
Dawid130
|
a máš tam benzín
|
25.11.10, 13:21 |
|
|
michalkatka
|
varok píše: A neškubalo to jen z důvodu, že při provozu na LPG a náhlém přepnutí na benzín se to jednoduše přechlastalo a začalo to škubat?
u striekačiek nie, ešte by mohla byť chyba v relé čo odpája vstrekovač pri prevádzke na LPG...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.11.10, 08:26 |
|
|
varok
|
Jakto že né? mě to taky udělá, sice to jen jednou škubne, není to trvalé škubání jako u karbecu, ale něco tam je. když přece jede někdo na LPG, tedy plyn a hned přepne na benzín a pak zase na LPG jak splašený, tak to možné je. Když já jedu na LPG a přepnu na benzín, tak najede plynule. Ale když jedu na benzín a přepnu na plyn, tak to jemně škubne. Ale pokud mu to nejde nastartovat ani na benzín, chyba bude jinde. Viděl bych to na to relátko nebo pojistku od čerpadla, nebo snímač otáček.
|
27.11.10, 16:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|