|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Domaci Montaz LPG favorit
Autor |
Zpráva |
Falko
|
Domaci Montaz LPG favorit
Zdarec Sem tu sice novy ale mam jeden docela podstatny dotaz.Jelikoz muj favos dost papka tak sem sa rozhodl pro prestavbu na LPG.Na netu jsem nasel BRC komplet sadu za 4 800,-.Chci se optat: 1.Co vse musi byt soucasti sady 2.Namontuju to i doma?Co se tyce zrucnosti tak jsem na tom mirne nadprumerem 3.Napsani LPG do TP co je na to vse potreba?Musim nekde udelat na to technickou nebo jak to funguje? Doufam ze to tady uz nekde nebylo,sice jsem hledal ale nenasel.Tak se kdyz tak omlouvam. Diky za odpovedi
|
18.4.11, 20:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Re: Domaci Montaz LPG favorit
Doma to sice namontovat můžeš ale už to jen tak nezlegalizuješ. Pro STK ptřebuješ revizi LPG systému a pod to se ti nikdo nepodepíše. Nech to na odborným servise a máš to nejjednoduší.
|
18.4.11, 21:52 |
|
|
varok
|
A když hodně žere, není lepší to nejdříve dát dohromady na benzín a pak až namontovat LPG? Když to žere na benzín např. 9l/100km tak to bude podle mě žrát i na LPG. Nemusí tomu tak být, ale ta vysoká spotřeba na benzín má asi nějakou příčinu, ne? Buď špatně seřízení nebo poškozený karbec, špatný předstih, nebo bůhví co ještě.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.4.11, 22:43 |
|
|
Falko
|
mno jasne,chystam se na taku rozsahlejsi udrzbu(vymena vsechy filtru,svicky,...) a jen mne to tak napadalo ,tak sem kukl na net a 12tis za montaz plynu se mi moc davat nechce.A protoze mne sem narazil na aukru na BRC sadu na plyn za 4,800 tak sem si rekl ze za 4,800 + nejake papirovske doplatky by se mi to oplatilo.Diky za odpovedi a budu doufat ze po dni stravenem v garazi spotreba klesne aspon na 8L .Jinak kolik by mnelo prumerne zrat favo z 93roku pri normalnim stylu jizdy?
|
19.4.11, 14:01 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
neni problem pokud je nadrz jeste paltna tak za 2 tis ti to servisman namontuje otypuje a zapise do technicaku
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
19.4.11, 17:04 |
|
|
varok
|
Tak záleží na stylu jízdy. Jestli je to r.v. 93 ještě s karbecem, do 7l/100km by se dostat šlo, možná i méně. Pokud více jezdíte, i těch 12 000,- kč za montáž se vyplatí. Při dnešní sumě za benzín se to vyplatí vždycky. Tedy pokud nejezdí člověk jednou týdně a to ještě 1km tam a 1km zpátky.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
19.4.11, 22:25 |
|
|
varok
|
A co jsem se ptal, tak trošku slušní servisáci LPG nemontují moc rádi použité systémy. Raději dávají nové sady.
|
19.4.11, 22:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|