zdravim pani kto ma skusenosti zo systemom BRC JUST ? mam otazku a to da sa v tej carovnej skrynke cize v rj. nieco nastavit ? konkretne potrebujem priskrtit krok. motorcek /dava vela lpg asi 4x viac ako ma davat/ inac regulovat reguluje.. a este jedna vec keby som som chcel kabel a soft.. kde zohnat funkcny pripadne aj nejaky klon diky za info
15.4.12, 12:54
Reklama
Reklama
slovacek.milos
Mistr mechanik
Re: monostrek system BRC bohata zmes
si kup vg za tři kila v bloku měřených hodnot si najdeš lambádu a pohatost sežídíš na reduktoru
15.4.12, 13:31
lucx
Re: monostrek system BRC bohata zmes
kukal som na forum ale videl som tam len moj odkaz a nenapadlo ma kuknut pod reklamu ci niekto nieco napisal ..az teraz.. no bohatost lpg ak som spravne pochopil ma na starosti ihlovy ventil ktory je na boku reduktora hmm no a ked ho zatacam tak skrtim lpg.. toto mi je ako tak jasne .. ide mi o cast B/ myslel si VAG ? ja mam log sondu a podla nej vidim ze sa mi drzi lambda v hi hodnotach a len niekedy sa ta hranica prelomi a preblikne lo ..na benzin slape ako stroboskop no na plyn to robi problem potrebujem to niecim nastavit ..zatial som to poriesil tak ze som dal pred krok mot. regulacny srob .. potreboval by som sa spojit niecim s rj JUST a nasledne nastavit hodnotu krok. motorceka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků