zdravím, tak jsem zjistil, že se plyn (LPG) dá OJEBAT !!!
Normálně tankuju na Pentactu. Nádrž mám sice na 35L, ale u nich se tam vleze jen 28L, to mi zas tak nevadí.
Před pár dny jsem tankoval na Shellce..Tam za stejnou cenu - 18,90 se vlezlo skoro 33L plynu, tak jsem říkal super, že budu jezdit tam. Nemám ukazatel obsahu v nádrži pod volantem, ale musím jít do kufru, tam na bombě místo rezervy odšroubovat takovou krytku plechovou a je tam budík, který ukazuje.
Od té doby, co jsem natankoval na Shellce, tak mám ujeto 150km ( nejezdím ve městě, nejezdím na plný plyn, šetřím auto - protože jsem chtěl zkusit, jestli má to auto cenu šetřit na lpg, když někam dojedu, hnet chcípnu auto, abych zbytečně nežralo na volnoběh) tak se podívám dnes na ten budík a je tam jen půlka nádrže. Takže ujedu dalších max. 150km.
Podle výpočtu u tankování na Pentactu mi vychází 1km/1.5kč. Při tankování na Pentactu mi 28L - 504kč vyšlo na ujetí přes 320km. A to jsem jezdil jako drak !U Shell (natankoval jsem za 588kč )když budu počítat 1.5kč/km, tak bych měl ujet 392km.
Takže když mám jen půlku nádrže, a mám ujeto 150km, tak to ojebávají
, můj názor