Autor |
Zpráva |
Mamut
|
Montáž LPG nádrže
Ahoj, rád bych poprosil o radu. Musím u jednoho rapida (starýho), abych ho nemusel odvážet na podvalu, vyměnit válcovou bombu na plyn za sedačkami, nechat udělat revizi a STK, to vše v jednom odpoledni. S přihlédnutím k mým technickým dovednostem trošku vražedné. Jaké nářadí budu pro výměnu bomby potřebovat? Co jsem četl, tak jde o 2 matky na multiventilu a 2 šrouby na uchycení té nádrže. Jelikož k autu pojedu vlakem přes 200 km (přičemž tím vlakem krom bomby povezu ještě zimní gumy na diskách kvůli STK), nerad bych s sebou tahal půl garáže. Myslíte, že si se sikovkama vystačím? Díky a nemějte mě za uplnýho blázna...
|
14.2.14, 09:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Re: Montáž LPG nádrže
no trošku blázen jsi... nicméně vem si aspoň malou golu a stavitelný klíč to uvezeš a pak ti popřeju hodně štěstí
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
14.2.14, 10:56 |
|
|
darklord
|
Toto vypada skorej na akciu pre niekoho kto "vie kam sahnut"
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.2.14, 11:23 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dopln si bydliště třeba ti někdo z místních pomůže
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.2.14, 11:39 |
|
|
Mamut
|
Díky, snad se to nějak povede. A když ne, tak se to holt protáhne. Bydliště jsem sice doplnil, ale auto je od něj 200 km daleko a aby do toho bydliště mohlo přijet, potřebuje právě novou nádrž a lépe proděravěné nálepky na RZ.
|
14.2.14, 12:00 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
200km kterám směrem? mimochodem si docela věříš, že to auto proleze bez problémů...
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
14.2.14, 12:12 |
|
|
Mamut
|
200 km na jihovýchod - Zábřeh. Mohlo by, ten prodávající nevypadá, že by ho měl na oddělání, ale uvidíme. V nejhorším tam strávím den navíc, pokud to bude stačit. Ale radši bych ho tam nestrávil.
|
14.2.14, 12:31 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
vykašli se na gumy, tu musis mit jen v pripade ze ocekavas snehovou nadilku, a v zabrehu urcite moc snehu nebude
osobne bych se vyprdnul i na tu nadrz a tech 200km bez STK bych risknul, hlavne v mezich predpisu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
14.2.14, 12:45 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Taky mi 200km bez technicky prijde jako lepsi volba nez menit nadrz kterou si dovezu vlakem. Technickou to stejne tezko projde. Leda by ti ji dali na mesic, aby sis to odvezl, to bych jako videl skoro realne, když tam pro takovou pudes na ferovku. Ale co pak s tim, to nevim.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
14.2.14, 15:24 |
|
|
JeeRKa
|
mno ... místo bomby a gum si vezmi s sebou nějakého mechanika .. ať ti to zkontroluje ... alespoň brzdy! to je na autě nejdůležitější věc ! Nebo najdi si nějakou autodílnu v okolí:) ... hlavně né autorizák ... že nemáš stk by je nemuselo zajímat .. řekni že to kupuješ a potřebuješ přežít cestu domů.. tak že chceš vědět jestli rapidem, nebo vlakem ...
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
14.2.14, 16:47 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jinak jízda bez platné STK se může docela prodražit. Osobně bych to už neriskoval, obzvláště na takovou vzdálenost.
|
14.2.14, 20:04 |
|
|
Forman
|
v zábřehu je elpigas, tak to tam odvez at nádrž vymění a udělaj revizku Nebo mám jet s tebou ? sice z Vyškova to je trošku dál ale domluva by byla Jinak na výměnu nádrže potřebuješ razítko a odbornou montáž s revizkou Většinou na výměnu stačí klíč 13-17 a 14-17 , nic složitýho
|
14.2.14, 20:15 |
|
|
Mamut
|
Tech 200 km bez technicky taky nechci moc pokouset, clovek nikdy nevi. A jo, dojet do servisu s tim muzu vzdycky, to je jasny. Ale za zkousku clovek nic neda, kdyz to vyjde, tak je to jednoduse z krku. Jinak rapid neni takovy ten, co ho po letech vytahli z kopriv, dosavadni majitel ho vlastnil taky pro pobaveni. No, uvidime, nejak to dopadne. V nejhorsim pripade budu v TV Nova v hlavnim zpravodajstvi... Ridic ve 30 let starem aute bez stk a s podomacku uravenym plynovym pohonem nedobrzdil na letnich pneu pred zeleznicnim prejezdem.
|
16.2.14, 08:33 |
|
|
varok
|
A co tě vede k tomu kupovat auto bez STK tak daleko od domu? Já bych do toho nešel.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
17.2.14, 19:38 |
|
|
Mamut
|
Vede me k tomu touha a chtic. Kdyz jsem si pred par lety chtel koupit feldu, stacilo urcite vyhledavat v okolnich 20 km a clovek by jiste nasel 10 peknych kusu (stejne jsem chtel mermomoci 1.3 a 2 airbagy a nejlepe lpg, takze to bylo opet slozitejsi a plyn jsem nechaval nakonec montovat az ja). Rapidu je dnes uz holt malo... A i ten muj je trochu paskvil. Ale tak no, chci ho, tak si ho koupim, jednou za cas se to preci muze.
|
17.2.14, 19:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|